Για το σαγανάκι
• 500g γαρίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Γαριδομακαρονάδα
• 50ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ. σ.)
• 1 σφηνάκι ούζο
• 2 πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα σε ροδέλες
• 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
• Λίγο αλάτι
• Φρέσκος βασιλικός για το γαρνίρισμα
• Λίγη φέτα προαιρετικά
Για το ρύζι
• 200g ρύζι
• 50ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ. σ.)
• 100g βούτυρο κομμένο σε κυβάκια
• Αλάτι-πιπέρι
Για το σαγανάκι
1. Καθαρίζουμε και αλατίζουμε τις γαρίδες.
2. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες και από τις 2 πλευρές.
3. Σβήνουμε με το ούζο και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
4. Προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και την πιπεριά και τα σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
5. Περιχύνουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, και βράζουμε για 5 λεπτά, μέχρι να μαγειρευτούν οι γαρίδες και να δέσει η σάλτσα.
Για το ρύζι
1. Σε κατσαρόλα με ζεστό ελαιόλαδο, σοτάρουμε το ρύζι, ρίχνουμε διαδοχικά το νερό και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο και το αλατοπίπερο.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε τις γαρίδες σαγανάκι, ντεκοράρουμε με φύλλα φρέσκου βασιλικού και πασπαλίζουμε με θρυμματισμένη φέτα. Σε βαθιά πιατέλα συνοδεύουμε με το ρύζι.
Για το σαγανάκι
• 500g γαρίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Γαριδομακαρονάδα
• 50ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ. σ.)
• 1 σφηνάκι ούζο
• 2 πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα σε ροδέλες
• 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
• Λίγο αλάτι
• Φρέσκος βασιλικός για το γαρνίρισμα
• Λίγη φέτα προαιρετικά
Για το ρύζι
• 200g ρύζι
• 50ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ. σ.)
• 100g βούτυρο κομμένο σε κυβάκια
• Αλάτι-πιπέρι