• 2kg χοιρινός λαιμός
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Γιορτινό Χοιρινό Γάστρας
• 10-15 αποξηραμένα δαμάσκηνα
• 10-15 αποξηραμένα βερίκοκα
• 250ml νερό (1/2 μπουκάλι)
• Αλάτι–πιπέρι
• Λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C.
2. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το τοποθετούμε στη γάστρα.
3. Περιχύνουμε τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε ώστε να αναμειχθούν τα υλικά με το κρέας.
4. Ψήνουμε με σκεπασμένη τη γάστρα για 2 με 2 ½ ώρες.
Τα τελευταία 15 λεπτά, ξεσκεπάζουμε τη γάστρα, προσθέτουμε τα βερίκοκα και τα δαμάσκηνα, και συνεχίζουμε το ψήσιμο ώστε να πάρει χρώμα το κρέας.
Τρόπος σερβιρίσµατος
Σε πιατέλα τοποθετούμε το κρέας με τα βερίκοκα και τα δαμάσκηνα και περιχύνουμε τη σάλτσα.
• 2kg χοιρινός λαιμός
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Γιορτινό Χοιρινό Γάστρας
• 10-15 αποξηραμένα δαμάσκηνα
• 10-15 αποξηραμένα βερίκοκα
• 250ml νερό (1/2 μπουκάλι)
• Αλάτι–πιπέρι
• Λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα