Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιορτινό χοιρινό γάστρας με δαμάσκηνα και βερίκοκα

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0 '

Υλικά

• 2kg χοιρινός λαιμός

• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Γιορτινό Χοιρινό Γάστρας

• 10-15 αποξηραμένα δαμάσκηνα

• 10-15 αποξηραμένα βερίκοκα

• 250ml νερό (1/2 μπουκάλι)

• Αλάτι–πιπέρι

• Λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα

Εκτέλεση

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C.

2. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το τοποθετούμε στη γάστρα.

3. Περιχύνουμε τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε ώστε να αναμειχθούν τα υλικά με το κρέας.

4. Ψήνουμε με σκεπασμένη τη γάστρα για 2 με 2 ½ ώρες.
Τα τελευταία 15 λεπτά, ξεσκεπάζουμε τη γάστρα, προσθέτουμε τα βερίκοκα και τα δαμάσκηνα, και συνεχίζουμε το ψήσιμο ώστε να πάρει χρώμα το κρέας.

Τρόπος σερβιρίσµατος

Σε πιατέλα τοποθετούμε το κρέας με τα βερίκοκα και τα δαμάσκηνα και περιχύνουμε τη σάλτσα.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

• 2kg χοιρινός λαιμός

• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Γιορτινό Χοιρινό Γάστρας

• 10-15 αποξηραμένα δαμάσκηνα

• 10-15 αποξηραμένα βερίκοκα

• 250ml νερό (1/2 μπουκάλι)

• Αλάτι–πιπέρι

• Λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα

Tip: Για καλύτερη εμφάνιση και γεύση, μπορείτε να σοτάρετε σε λίγο λάδι το κρέας (είτε ολόκληρο είτε σε κομμάτια), προτού το τοποθετήσετε στη γάστρα.

Συνταγές

Είπαν για εμάς

kartolina
mpiftekia afrata
mpiftekia fitness
nutritious kotopoulo bbq
nutritious kotopoulo fournou kariv2
nutritious kotopoulo fournou lemonatov2
nutritious kotopoulo katsarolas kokkinistov2
nutritious kotopoulo katsarolas lemonatov2
nutritious mosxaraki katsarolas kokkinistov2