• 500g κοτόπουλο κομμένο σε κύβους περίπου 3cm
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Κοτόπουλο αλά Κρεμ
• 60ml ελαιόλαδο (περίπου 4 κ. σ.)
• 1 μικρό πακέτο μανιτάρια κομμένα στα 4
• 5-6 φέτες μπέικον κομμένο σε καρέ
• ½ φλιτζάνι νερό
1. Αλατίζουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά σε βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να ροδοκοκκινίσει (περίπου 5 λεπτά). Αποσύρουμε σε πιάτο.
2. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.
3. Προσθέτουμε τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, 1/2 φλιτζάνι νερό και ανακατεύουμε καλά.
4. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε για άλλα 5-7 λεπτά περίπου, έως ότου μαγειρευτεί το φαγητό.
5. Σε άλλο τηγάνι, σοτάρουμε το μπέικον και αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε σε μερίδες το κοτόπουλο με τα μανιτάρια και πασπαλίζουμε με το μπέικον και τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.
• 500g κοτόπουλο κομμένο σε κύβους περίπου 3cm
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Κοτόπουλο αλά Κρεμ
• 60ml ελαιόλαδο (περίπου 4 κ. σ.)
• 1 μικρό πακέτο μανιτάρια κομμένα στα 4
• 5-6 φέτες μπέικον κομμένο σε καρέ
• ½ φλιτζάνι νερό