Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μανιτάρια γεμιστά με λεμονάτη σάλτσα

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0 '

Υλικά

• 6 μανιτάρια Portobello

• 100g γραβιέρα τριμμένη

• 150ml ελαιόλαδο

Για τη γέμιση

• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Φούρνου Λεμονάτο

• 100ml ελαιόλαδο

• 3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε μικρά καρέ

• 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε καρέ

• Κοτσανάκια από τα μανιτάρια χοντροκομμένα

• 100g γραβιέρα κομμένη σε κύβους

Εκτέλεση

1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά για τη γέμιση όλα μαζί, προσθέτουμε τη σάλτσα COOK at HOME και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά.

2. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη γραβιέρα κομμένη σε κύβους και ανακατεύουμε.

3. Σε ένα πυρέξ τοποθετούμε τα μανιτάρια (αφού τα έχουμε σκουπίσει καλά) με την εσωτερική όψη προς τα πάνω, τα λαδώνουμε με ένα πινέλο και μοιράζουμε τη γέμιση ισόποσα.

4. Πασπαλίζουμε με την τριμμένη γραβιέρα.

5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 30 λεπτά.

Τρόπος Σερβιρίσματος

Σερβίρουμε ατομικά σε πιάτο ή σε πιατέλα στη μέση σαν ορεκτικό.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

• 6 μανιτάρια Portobello

• 100g γραβιέρα τριμμένη

• 150ml ελαιόλαδο

Για τη γέμιση

• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Φούρνου Λεμονάτο

• 100ml ελαιόλαδο

• 3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε μικρά καρέ

• 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε καρέ

• Κοτσανάκια από τα μανιτάρια χοντροκομμένα

• 100g γραβιέρα κομμένη σε κύβους

Tip: Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πράσο, καρότο και σπανάκι.

Συνταγές

Είπαν για εμάς

kartolina
mpiftekia afrata
mpiftekia fitness
nutritious kotopoulo bbq
nutritious kotopoulo fournou kariv2
nutritious kotopoulo fournou lemonatov2
nutritious kotopoulo katsarolas kokkinistov2
nutritious kotopoulo katsarolas lemonatov2
nutritious mosxaraki katsarolas kokkinistov2