• 6 μανιτάρια Portobello
• 100g γραβιέρα τριμμένη
• 150ml ελαιόλαδο
Για τη γέμιση
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Φούρνου Λεμονάτο
• 100ml ελαιόλαδο
• 3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε μικρά καρέ
• 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε καρέ
• Κοτσανάκια από τα μανιτάρια χοντροκομμένα
• 100g γραβιέρα κομμένη σε κύβους
1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά για τη γέμιση όλα μαζί, προσθέτουμε τη σάλτσα COOK at HOME και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά.
2. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη γραβιέρα κομμένη σε κύβους και ανακατεύουμε.
3. Σε ένα πυρέξ τοποθετούμε τα μανιτάρια (αφού τα έχουμε σκουπίσει καλά) με την εσωτερική όψη προς τα πάνω, τα λαδώνουμε με ένα πινέλο και μοιράζουμε τη γέμιση ισόποσα.
4. Πασπαλίζουμε με την τριμμένη γραβιέρα.
5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 30 λεπτά.
Τρόπος Σερβιρίσματος
Σερβίρουμε ατομικά σε πιάτο ή σε πιατέλα στη μέση σαν ορεκτικό.
• 6 μανιτάρια Portobello
• 100g γραβιέρα τριμμένη
• 150ml ελαιόλαδο
Για τη γέμιση
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Φούρνου Λεμονάτο
• 100ml ελαιόλαδο
• 3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε μικρά καρέ
• 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε καρέ
• Κοτσανάκια από τα μανιτάρια χοντροκομμένα
• 100g γραβιέρα κομμένη σε κύβους