Χοιρινή τηγανιά

ΥΛΙΚΑ

 

1kg χοιρινό σε μερίδες

1 βαζάκι Σάλτσα Ριγανάτη  Cook at Home

60ml Ελαιόλαδο

60ml Λευκό κρασί

Λίγη φρέσκια ρίγανη

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σοτάρουμε το κρέας σε ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά, ώσπου να πάρει ωραίο χρώμα.

Σβήνουμε με το λευκό κρασί.

Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τη σάλτσα ριγανάτη.

Βράζουμε για 1-2 λεπτά ακόμα και σερβίρουμε. Πασπαλίζουμε με τη φρέσκια ρίγανη.

Πατατοσαλάτα

Πίτσα με πέστο

Πίτσα μανιταριών

Φθινοπωρινή σούπα

Πένες Arrabiata

Νιόκι στον φούρνο

Κεφτεδάκια με τυριά