Μπριζόλες ριγανάτες με πατάτες baby

ΥΛΙΚΑ

 

1kg χοιρινές μπριζόλες (5-6 τεμάχια)

1 βαζάκι Σάλτσα Ριγανάτη Cook at Home

1/2kg πατάτες baby κομμένες στη μέση

1 κλωναράκι δενδρολίβανο

50ml ελαιόλαδο

50ml νερό (προαιρετικά)

αλάτι-πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες και τις σοτάρουμε σε σχαροτήγανο ή αντικολλητικό τηγάνι, και από τις δυο πλευρές, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί.

Προσθέτουμε τις πατάτες τις αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το νερό και περιχύνουμε με τη σάλτσα ριγανάτη. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το δενδρολίβανο. Ψήνουμε για 45 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C.

Tip: Ανά διαστήματα ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί.

Healthy σαλάτα ζυμαρικών