Κοχύλια γεμιστά με mini μπιφτεκάκια

ΥΛΙΚΑ

 

700g Kιμάς μοσχαρίσιος

65g (1 φακελάκι) Πλήρες Μίγμα για Μπιφτέκι Cook at Home

125ml Νερό (για τα μπιφτέκια)

40ml Ελαιόλαδο (για τα μπιφτέκια)

1 βαζάκι Σάλτσα Σμυρνέικη Cook at Home

1 Πακέτο ζυμαρικά κοχύλια

100g Γραβιέρα ή Μυζήθρα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα ζυμαρικά στο μισό χρόνο από αυτό που αναγράφει η συσκευασία.

Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε το πλήρες μίγμα για μπιφτέκι με το νερό και προσθέτουμε τον κιμά, το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε καλά για 2-3 λεπτά. Πλάθουμε μπιφτεκάκια στο μέγεθος των ζυμαρικών.

Σε ένα πυρέξ, ρίχνουμε στον πάτο 2-3 κουταλιές σάλτσα σμυρνέικη και τοποθετούμε τα κοχύλια με το άνοιγμα προς τα πάνω. Γεμίζουμε το κάθε ένα, με ένα μπιφτεκάκι.

Περιχύνουμε με την υπόλοιπη σάλτσα Σμυρνέικη, πασπαλίζουμε με το τυρί και ψήνουμε για 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C.

Πατατοσαλάτα

Πίτσα με πέστο

Πίτσα μανιταριών

Φθινοπωρινή σούπα

Πένες Arrabiata

Νιόκι στον φούρνο

Κεφτεδάκια με τυριά