Μπιφτεκάκια με τορτίγια σε σουβλάκι

ΥΛΙΚΑ

 

500-600g Kιμάς μοσχαρίσιος

65g (1 φακελάκι) Πλήρες Μίγμα για Μπιφτέκι Cook at Home

125ml Νερό (για τα μπιφτέκια)

40ml Ελαιόλαδο (για τα μπιφτέκια)

3-4 Τορτίγιες μικρές

100g Pesto Λιαστής Τομάτας Cook at Home

Λίγο τζατζίκι

Καλαμάκια για σουβλάκι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε το πλήρες μίγμα για μπιφτέκι με το νερό και προσθέτουμε τον κιμά, το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε καλά για 2-3 λεπτά. Πλάθουμε μικρά  μπιφτεκάκια.

Αλείφουμε τις τορτίγιες με το pesto λιαστής τομάτας και τις κόβουμε σε λωρίδες . Τυλίγουμε κάθε μπιφτεκάκι με μια λωρίδα τορτίγιας, και τα περνάμε στο καλαμάκι.

Τα βάζουμε σε ένα ταψί. Με ένα πινέλο αλείφουμε με pesto λιαστής τομάτας τα σουβλάκια στη συνέχεια τα σκεπάζουμε και ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους  170 – 180°C. Πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο ξεσκεπάζουμε το φαγητό για να πάρει χρώμα.

Σερβίρουμε με το τζατζίκι.

Πατατοσαλάτα

Πίτσα με πέστο

Πίτσα μανιταριών

Φθινοπωρινή σούπα

Πένες Arrabiata

Νιόκι στον φούρνο

Κεφτεδάκια με τυριά