Κεφτεδάκια με τυριά

ΥΛΙΚΑ
1kg Κιμάς μοσχαρίσιος
130g Πλήρες Μίγμα για Κεφτεδάκια Cook at home
250g Σάλτσα Τομάτας Βασιλικού Cook at Home
200g Κασέρι (τριμμένο)
100g Νερό
Λίγο ελαιόλαδο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε μπολ παρασκευάζουμε το μίγμα του κιμά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του Πλήρους Μίγματος για Κεφτεδάκια. Πλάθουμε μικρά ομοιόμορφα κεφτεδάκια.
Ζεσταίνουμε καλά λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τα κεφτεδάκια μέχρι να πάρουν χρώμα.
Στη συνέχεια σβήνουμε με το νερό, προσθέτουμε την σάλτσα Τομάτας Βασιλικού και πασπαλίζουμε με το τριμμένο κασέρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 25 λεπτά ή μεχρι να δέσει η σάλτσα, και ψηθούν τα κεφτεδάκια.
Τοπoθετούμε το καυτό σκεύος σε μια ξύλινη επιφάνεια και σερβίρουμε.