Κεφτεδάκια με τυριά

ΥΛΙΚΑ

 

1kg Κιμάς μοσχαρίσιος

130g Πλήρες Μίγμα για Κεφτεδάκια Cook at home

250g Σάλτσα Τομάτας Βασιλικού Cook at Home

200g Κασέρι (τριμμένο)

100g Νερό

Λίγο ελαιόλαδο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε μπολ παρασκευάζουμε το μίγμα του κιμά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του Πλήρους Μίγματος  για Κεφτεδάκια.  Πλάθουμε μικρά ομοιόμορφα κεφτεδάκια.

Ζεσταίνουμε καλά λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τα κεφτεδάκια  μέχρι να πάρουν χρώμα.

Στη συνέχεια σβήνουμε με το νερό, προσθέτουμε την σάλτσα Τομάτας Βασιλικού και πασπαλίζουμε με το τριμμένο κασέρι.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 25 λεπτά ή μεχρι να δέσει η σάλτσα, και ψηθούν τα κεφτεδάκια.

Τοπoθετούμε το καυτό σκεύος σε μια ξύλινη επιφάνεια και σερβίρουμε.

Πατατοσαλάτα

Πίτσα με πέστο

Πίτσα μανιταριών

Φθινοπωρινή σούπα

Πένες Arrabiata

Νιόκι στον φούρνο

Κεφτεδάκια με τυριά