Πένες Arrabiata

ΥΛΙΚΑ

 

500g Πένες

1 βαζάκι σάλτσα Τομάτας με Βασιλικό Cook at Home

80g Ελιές κομμένες σε ροδέλες

Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό

Νερό για τα ζυμαρικά

1κ.γ Mπούκοβο καυτερό

Ημίσκληρο τυρί τριμμένο (προαιρετικά )

Αλάτι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό  βράζουμε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.

Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε τη σάλτσα Τομάτας με Βασιλικό και σε χαμηλή φωτιά την αφήνουμε να ζεσταθεί.

Προσθέτουμε τις ελιές και το καυτερό μπούκοβο.

Σουρώνουμε τις πέννες και τις ανακατεύουμε με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 1 λεπτό .

Σερβίρουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο και λίγο τριμμένο ημίσκληρο τυρί προαιρετικά.

Εορταστική γέμιση

Αρωματικά βούτυρα

Ζεστό αρωματικό κρασί

Λαχανικά φούρνου

Πουρέ γλυκοπατάτας

Πατάτες bravas

Κορμός Ελληνικών τυριών

Κεφτεδάκια πολύχρωμα