Φθινοπωρινή σούπα

ΥΛΙΚΑ
300g Φασόλια χάντρες βρασμένα
6κ.σ Ζωμό Λαχανικών Cook at Home
2 Καρότα (καθαρισμένα κομμένα σε ροδέλες)
1 Πράσο κομμένο σε μικρά κομμάτια (το λευκό μέρος)
1 Κομμάτι σελινόριζα (σε μικρά κομμάτια)
1 Λαχανίδα καθαρισμένη και χωρισμένη σε φύλλα
150g Ρύζι γλασέ
Λίγο ελαιόλαδο
3lt Νερό
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό και το φέρνουμε σε βρασμό.
Προσθέτουμε τον Ζωμό Λαχανικών και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τα λαχανικά, τα φασόλια και το ρύζι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20 -25 λεπτά.
Λίγο πριν αποσύρουμε την κατσαρόλα από την φωτιά προσθέτουμε τη λαχανίδα.
Σερβίρουμε και γαρνίρουμε κάθε μερίδα με λίγη λαχανίδα.