Πατατοσαλάτα

ΥΛΙΚΑ

 

1/2kg Πατάτες baby

20g Ζωμός Λαχανικών Cook at Home

1 Mατσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι

2 Καρότα τριμμένα στο τρίφτη

Λίγο φρέσκο θυμάρι

Για τη sauce

100g Γιαούρτι στραγγιστό

100g Μαγιονέζα

20ml Ελαιόλαδο

20ml Ξύδι

50ml Νερό

Λίγο αλάτι

Λίγος άνηθος

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βράζουμε τις πατάτες σε άφθονο νερό στο οποίο έχουμε διαλύσει το ζωμό λαχανικών, μέχρι να μαλακώσουν. Αφαιρούμε τις πατάτες από την κατσαρόλα και στο ίδιο σκεύος ζεματίζουμε το καρότο για 1-2 λεπτά.

Φτιάχνουμε τη sauce γιαουρτιού ανακατεύοντας όλα τα υλικά σε ένα μπολ.

Κόβουμε τις πατάτες στη μέση και τις βάζουμε σε μια πιατέλα, προσθέτουμε το καρότο,  το κρεμμυδάκι, το θυμάρι και περιχύνουμε με τη sauce γιαουρτιού.

Εορταστική γέμιση

Αρωματικά βούτυρα