Αρωματικά βούτυρα

ΥΛΙΚΑ 

450g Βούτυρο αγελαδινό

1 Mατσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Ξύσμα και χυμό από μισό λεμόνι

70g Pesto Λιαστής Τομάτας Cook at Home

20g Καρύκευμα για Αρνάκι Cook at Home

Λίγο φρέσκο θυμάρι

ΑλάτιΠιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου για περίπου 2 ώρες ώστε να μαλακώσει και να μπορέσουμε να το δουλέψουμε.

Μοιράζουμε το βούτυρο σε 3 ίσα μέρη και τα πατάμε με ένα πιρούνι.

Προσθέτουμε στο πρώτο το Pesto Λιαστής Τομάτας και ανακατεύουμε καλά.

Στο δεύτερο προσθέτουμε το Καρύκευμα για Αρνάκι και το ξύσμα και τον χυμό από το λεμόνι και ανακατεύουμε καλά με το πιρούνι.

Στο τρίτο προσθέτουμε το μαϊντανό, το φρέσκο θυμάρι,  το αλάτι και το πιπέρι και χτυπάμε στο μούλτι.

Τυλίγουμε το κάθε μέρος βουτύρου σε λαδόκολα και δίνουμε ένα κυλινδρικό σχήμα. Τυλίγουμε και με αλουμινόχαρτο και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν τα χρησιμοποιήσουμε.

Εορταστική γέμιση

Αρωματικά βούτυρα

Ζεστό αρωματικό κρασί

Λαχανικά φούρνου

Πουρέ γλυκοπατάτας

Πατάτες bravas

Κορμός Ελληνικών τυριών

Κεφτεδάκια πολύχρωμα