Ζεστό αρωματικό κρασί

ΥΛΙΚΑ 

500ml Λευκό κρασί

1 Αχλάδι

80g Mέλι

1 Στίκ κανέλα

2 Αστεροειδείς γλυκάνισους

1κ.γ Γαρύφαλλα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πλένουμε το αχλάδι και το καθαρίζουμε. Κόβουμε σε φέτες το μισό και το άλλο μισό σε κυβάκια.

Σε μια κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά, βάζουμε το λευκό κρασί, τα κυβάκια από το αχλάδι, τα γαρύφαλλα. τον γλυκάνισο, την κανέλα και το μέλι.

Μόλις πάρει βράση, αποσύρουμε από την φωτιά,  σουρώνουμε και αφήνουμε το κρασί να κάτσει για περίπου 10 λεπτά.

Σερβίρουμε σε ποτήρια και ντεκοράρουμε με μία φέτα αχλάδι.

Πίτσα μαργαρίτα

Εορταστική γέμιση