Κεφτεδάκια πολύχρωμα

ΥΛΙΚΑ 

1kg Μοσχαρίσιος κιμάς

130g Μίγμα για Κεφτεδάκια Cook at Home

250ml Νερό

20ml Ελαιόλαδο

1 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

2 Αυγά (ελαφρώς χτυπημένα)

200g Γαλέτα

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Λίγη πάπρικα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το Mίγμα για Kεφτεδάκια και το νερό, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 1 λεπτό.

Προσθέτουμε τον κιμά, ζυμώνουμε καλά και τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Αναμιγνύουμε στη μισή ποσότητα της γαλέτας τον μαϊντανό και στην άλλη μισή την πάπρικα.

Πλάθουμε μικρά καφεδάκια, τα περνάμε από το αυγό και μετά από τις  χρωματιστές γαλέτες εναλλάξ.

Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Εορταστική γέμιση

Αρωματικά βούτυρα

Ζεστό αρωματικό κρασί

Λαχανικά φούρνου

Πουρέ γλυκοπατάτας

Πατάτες bravas

Κορμός Ελληνικών τυριών

Κεφτεδάκια πολύχρωμα