Κορμός Ελληνικών τυριών

ΥΛΙΚΑ 

500g Τυρί κρέμα

200g Τυρί  φέτα

50G Φιστίκι Αιγίνης

50g  Φουντούκι

30g Κουκουνάρι

30g Σταφίδα

1 βαζάκι Chutney Τριαντάφυλλο Cook at Home

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ταψάκι με λαδόκολλα βάζουμε το κουκουνάρι και τα φουντούκια για 3-4 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο να καβουρδιστούν. Αποσύρουμε και αφήνουμε στην άκρη  να κρυώσουν.

Σε ένα μπολ τρίβουμε την φέτα με το χέρι, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε τους μισούς  ξηρούς καρπούς και όλη την σταφίδα στο μίγμα με τα τυριά  και ανακατεύουμε καλά.

Ανοίγουμε το μίγμα  σε  μεμβράνη και δημιουργούμε ένα ρολό με την βοήθεια της μεμβράνης

Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες για  να σφίξει καλά ο κορμός.

Βγάζουμε από το ψυγείο και με ένα πινέλο αλείφουμε από πάνω με το chutney τριαντάφυλλο.

Γαρνίρουμε με τους υπόλοιπους ξηρούς καρπούς από πάνω και σερβίρουμε

Εορταστική γέμιση

Αρωματικά βούτυρα

Ζεστό αρωματικό κρασί

Λαχανικά φούρνου

Πουρέ γλυκοπατάτας

Πατάτες bravas

Κορμός Ελληνικών τυριών

Κεφτεδάκια πολύχρωμα