Λαχανικά φούρνου

ΥΛΙΚΑ
500g Πατάτες
500g Γλυκοπατάτες
1 Πράσο
20g Καρύκευμα για Αρνάκι Cook at Home
2κ.σ Πέστο Λιαστής Τομάτας Cook at Home
2 Κρεμμύδια
1 Κυδώνι
50ml Ελαιόλαδο
100ml Νερό
Φρέσκο θυμάρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πατάτες και τα λαχανικά.
Κόβουμε όλα τα λαχανικά κυδωνάτα.
Βάζουμε τα λαχανικά σε ένα πυρέξ ρίχνουμε μέσα το ελαιόλαδο, το Καρύκευμα για Αρνάκι και ανακατεύουμε καλά
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 40 λεπτά.
Προσθέτουμε το Πέστο Λιαστής Τομάτας και ψήνουμε για ακόμα 20 λεπτά.
Γαρνίρουμε με λίγο φρέσκο θυμάρι και σερβίρουμε.