Πατάτες bravas

ΥΛΙΚΑ 

1kg Πατάτες (καθαρισμένες & κομμένες σε κύβους)

2lt Νερό

80ml Ελαιόλαδο

2κ.γ Καρύκευμα για Κοτόπουλο Cook at Home

1κ.γ Ζωμό Λαχανικών Cook at Home

Λίγο φρέσκο θυμάρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε κατσαρόλα προσθέτουμε το νερό και μόλις πάρει βράση προσθέτουμε τον Ζωμό Λαχανικών και τις πατάτες. Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν περίπου 10-15 λεπτά.

Σουρώνουμε και τις αφήνουνε να κρυώσουν.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το Καρύκευμα για Κοτόπουλο προσθέτουμε τις πατάτες και ανακατεύουμε καλά.

Τοποθετούμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20 – 30 λεπτά ή μέχρι να αποκτήσουν το επιθυμητό χρώμα.

Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με λίγο φρέσκο θυμάρι.

Εορταστική γέμιση

Αρωματικά βούτυρα

Ζεστό αρωματικό κρασί

Λαχανικά φούρνου

Πουρέ γλυκοπατάτας

Πατάτες bravas

Κορμός Ελληνικών τυριών

Κεφτεδάκια πολύχρωμα