Πουρέ γλυκοπατάτας

ΥΛΙΚΑ 

1kg Γλυκοπατάτες  (καθαρισμένες)

2lt Νερό

2κ.γ Ζωμό Λαχανικών Cook at Home

100g Βούτυρο

100g Κρέμα γάλακτος

Λίγο μοσχοκάρυδο

Αλάτι

Πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το νερό και μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τον Ζωμό Λαχανικών και τις γλυκοπατάτες. Βράζουμε για περίπου 15 – 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.

Σουρώνουμε και αφού τις  περάσουμε από μύλο λαχανικών,  προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά με μια κουτάλα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή υφή.

Σερβίρουμε σε μπολ.

Πίτσα μαργαρίτα

Εορταστική γέμιση