Εορταστική γέμιση

ΥΛΙΚΑ (για περίπου 2 κιλά κρέας)

60g Chutney Τριαντάφυλλο Cook at Home

10g Ζωμό Βοδινού ook at home

300g Μοσχαρίσιος κιμάς ή ανάμικτος

150g Ρύζι μακρύκοκκο

1 Μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

100g Κάστανα βρασμένα

80g Φουντούκια

80g Κουκουνάρι καβουρντισμένο

80g Βερίκοκα αποξηραμένα

100g Σπόροι από ρόδι

200ml νερό (για το ζωμό)

Λίγο λευκό κρασί

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ζεσταίνουμε καλά λίγο ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι, και σοτάρουμε τους κιμάδες.  Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αφήνουμε να γυαλίσει, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το λευκό κρασί.

Ρίχνουμε το ρύζι και όταν αυτό ασπρίσει προσθέτουμε τον Ζωμό Βοδινού  αφού τον διαλύσουμε στο νερό. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα κάστανα, το κουκουνάρι, τα φουντούκια, το ρόδι, το chutney Τριαντάφυλλο και ανακατεύουμε καλά. Διορθώνουμε σε αλάτι και πιπέρι.

Εορταστική γέμιση

Αρωματικά βούτυρα

Ζεστό αρωματικό κρασί

Λαχανικά φούρνου

Πουρέ γλυκοπατάτας

Πατάτες bravas

Κορμός Ελληνικών τυριών

Κεφτεδάκια πολύχρωμα