Εορταστική γέμιση

ΥΛΙΚΑ (για περίπου 2 κιλά κρέας)
60g Chutney Τριαντάφυλλο Cook at Home
10g Ζωμό Βοδινού ook at home
300g Μοσχαρίσιος κιμάς ή ανάμικτος
150g Ρύζι μακρύκοκκο
1 Μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100g Κάστανα βρασμένα
80g Φουντούκια
80g Κουκουνάρι καβουρντισμένο
80g Βερίκοκα αποξηραμένα
100g Σπόροι από ρόδι
200ml νερό (για το ζωμό)
Λίγο λευκό κρασί
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ζεσταίνουμε καλά λίγο ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι, και σοτάρουμε τους κιμάδες. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αφήνουμε να γυαλίσει, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το λευκό κρασί.
Ρίχνουμε το ρύζι και όταν αυτό ασπρίσει προσθέτουμε τον Ζωμό Βοδινού αφού τον διαλύσουμε στο νερό. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα κάστανα, το κουκουνάρι, τα φουντούκια, το ρόδι, το chutney Τριαντάφυλλο και ανακατεύουμε καλά. Διορθώνουμε σε αλάτι και πιπέρι.