Σαρδέλες με ριγανάτη σάλτσα

ΥΛΙΚΑ

 

500g Σαρδέλες καθαρισμένες και κομμένες στη μέση

1βαζάκι Σάλτσα Ριγανάτη Cook at Home

1 Λεμόνι

Λίγο ελαιόλαδο

Θυμάρι

Αλάτι

Πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Απλώνουμε τις σαρδέλες σε ένα ρηχό ταψάκι, τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς.

Ρίχνουμε πάνω στις σαρδέλες  την Σάλτσα Ριγανάτη  και σκεπάζουμε με λαδόκολλα.

Ψήνουμε  σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C  για 20 λεπτά , ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για επιπλέον  10 λεπτά.

Σερβίρουμε σε πιάτο με λίγο θυμάρι και λεμόνι.

Πίτσα μαργαρίτα

Εορταστική γέμιση