Ψητή φέτα με σάλτσα τομάτας

ΥΛΙΚΑ

 

250g Φέτα

100g Σάλτσα Τομάτας με Βασιλικό Cook at Home

Λίγο μπούκοβο

Λίγο ελαιόλαδο

Φύλλα φρέσκου βασιλικού

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα μικρό τηγάνι  βάζουμε τη μισή Σάλτσα Τομάτας Βασιλικού και την φέτα.

Περιχύνουμε με την υπόλοιπη σάλτσα τη φέτα.

Ρίχνουμε λίγο μπούκοβο και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10-15 λεπτά.

Προσθέτουμε τα φύλλα βασιλικού και σερβίρουμε.

Πίτσα μαργαρίτα

Εορταστική γέμιση