Ψητή φέτα με σάλτσα τομάτας

ΥΛΙΚΑ
250g Φέτα
100g Σάλτσα Τομάτας με Βασιλικό Cook at Home
Λίγο μπούκοβο
Λίγο ελαιόλαδο
Φύλλα φρέσκου βασιλικού
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ένα μικρό τηγάνι βάζουμε τη μισή Σάλτσα Τομάτας Βασιλικού και την φέτα.
Περιχύνουμε με την υπόλοιπη σάλτσα τη φέτα.
Ρίχνουμε λίγο μπούκοβο και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10-15 λεπτά.
Προσθέτουμε τα φύλλα βασιλικού και σερβίρουμε.








