Ψητό λαβράκι με σάλτσα τομάτας ελιές και κάπαρη

ΥΛΙΚΑ
1 Λαβράκι (500-600g)
200g Σάλτσα Tομάτας Βασιλικού Cook at Home
½ κιλό Tοματίνια κομμένα στη μέση
1 Κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
60g Κάπαρη
60g Ελιές σε ροδέλες
30ml λευκό κρασί
Λίγο ελαιόλαδο
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ξεπλένουμε τις ελιές και την κάπαρη με κρύο νερό και αφήνουμε να στραγγίξουν .
Σε καυτό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τις ελιές και την κάπαρη. Σβήνουμε με το κρασί και χαμηλώνουμε την φωτιά .
Ρίχνουμε στο τηγάνι την σάλτσα, προσθέτουμε τον άνηθο και αφήνουμε να σιγοβράσει για 5 λεπτά και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει για 5 λεπτά.
Αλατοπιπερώνουμε το λαβράκι και το τοποθετούμε σε πυρέξ. Το γεμίζουμε με μερικά τοματίνια και με λίγη Σάλτσα Τομάτας Βασιλικού.
Περιχύνουμε το ψάρι με την υπόλοιπη σάλτσα ψήνουμε για 30 με 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C βαθμούς.