Ψητό λαβράκι με σάλτσα τομάτας ελιές και κάπαρη

ΥΛΙΚΑ

 

1 Λαβράκι  (500-600g)

200g Σάλτσα Tομάτας Βασιλικού Cook at Home

½ κιλό Tοματίνια κομμένα στη μέση

1 Κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)

60g Κάπαρη

60g Ελιές σε ροδέλες

30ml λευκό κρασί

Λίγο ελαιόλαδο

Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο

Αλάτι και πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ξεπλένουμε  τις ελιές και την κάπαρη με κρύο νερό και αφήνουμε να στραγγίξουν .

Σε καυτό τηγάνι  με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε  το κρεμμύδι με τις ελιές και την κάπαρη. Σβήνουμε με το κρασί και χαμηλώνουμε την φωτιά .

Ρίχνουμε στο τηγάνι  την σάλτσα, προσθέτουμε τον άνηθο  και αφήνουμε να σιγοβράσει για 5 λεπτά και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει για 5 λεπτά.

Αλατοπιπερώνουμε το λαβράκι και το τοποθετούμε σε πυρέξ. Το γεμίζουμε με μερικά τοματίνια και με λίγη Σάλτσα  Τομάτας Βασιλικού.

Περιχύνουμε το ψάρι με την υπόλοιπη σάλτσα ψήνουμε για 30 με 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C βαθμούς.

Εορταστική γέμιση

Αρωματικά βούτυρα