Επιστροφή από τις διακοπές δε σημαίνει επιστροφή στην καθημερινότητα

Οι διακοπές είναι η περίοδος που όλοι περιμένουν για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Η επιστροφή στην πόλη και στην καθημερινότητα μετά το τέλος τους, μπορεί να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα και κακή διάθεση.  Το ξέρουμε γιατί και εμείς το έχουμε περάσει. Συγκεντρώσαμε λοιπόν μερικά tips για να παρατείνετε λίγο τις μέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, στην πόλη.

Αδειάστε τη βαλίτσα

Το άδειασμα της βαλίτσας και το πλύσιμο των ρούχων σηματοδοτεί και το τέλος των διακοπών και αυτό μπορεί να είναι κάτι που να θέλετε να καθυστερήσετε. Καλύτερα όχι. Μόλις φτάσετε στο σπίτι σας από την επόμενη κιόλας μέρα, αδειάστε τις βαλίτσες σας. Αμέσως θα φύγει κάτι από το μυαλό σας που μπορεί να σας βαραίνει και να σας θυμίζει τις διακοπές, αλλά θα έχετε και καθαρά ρούχα για τις εξορμήσεις στην πόλη!

Θερινό σινεμά

Το θερινό σινεμά είναι μια πραγματική απόλαυση, καθώς δίνεται η δυνατότητα να χαλαρώσουμε έξω και να δούμε μια ταινία απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές βραδιές. Με αυτό τον τρόπο τα βράδια στην πόλη περνάνε πολύ ευχάριστα, και εσείς θα αισθάνεστε ότι έχετε λίγες παραπάνω διακοπές.

Τοπικός τουρισμός

Αν είναι μέσα στο budget σας μη διστάσετε να περάσετε μερικές ώρες σε κάποιο resort της Αττικής. Με αυτό τον τρόπο θα αισθανθείτε ότι είστε ακόμα διακοπές και θα περάσετε μια ολόκληρη μέρα χαλάρωσης στη θάλασσα.  Αν πάλι δεν είναι στα γούστα σας κάτι τέτοιο, γύρω από την Αττική ή γενικά σε όλη τη χώρα υπάρχουν παραλίες, οργανωμένες ή και απομονωμένες, για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το μπάνιο σας.

Επίσκεψη σε νησιά του Αργοσαρωνικού  

Είτε για Σαββατοκύριακο, είτε για μονοήμερη εκδρομή, τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι μια ιδανική λύση για να παρατείνετε λίγο τις διακοπές. Η Αίγινα,  ο Πόρος ,η  Ύδρα κλπ, είναι κοντινοί προορισμοί και τα δρομολόγια σίγουρα θα μπορέσετε να τα βρείτε στο site της κάθε εταιρείας για να μπορέσετε να οργανώσετε το ταξίδι σας.