Κάνε τα παγάκια σου πιο “cool”με αυτά τα trick

Το καλοκαίρι πρωταγωνιστούν τα χρώματα. Στα φρούτα, στα λαχανικά, στα φαγητά ακόμα και στα ποτά. Η ανάγκη για δροσιά και ενυδάτωση οδηγεί στην κατανάλωση περισσότερων υγρών, όπως είναι το νερό, οι χυμοί και τα virgin cocktails.

Για να μην μοιάζουν όμως αυτά βαρετά, σας έχουμε μια δημιουργική ιδέα  για να κάνετε τα παγάκια των χυμών σας ή και των ποτών σας πιο cool, προσθέτοντας γεύση και χρώμα σε αυτά.

Χρησιμοποιείστε αρωματικά βότανα

Η μέντα, ο δυόσμος και το δεντρολίβανο έχουν  δροσερή γεύση και γεμάτο άρωμα. Κόψτε μερικά φυλλαράκια, ξεβγάλετε με κρύο νερό για να φύγει η σκόνη ή υπολείμματα από χώμα, και στη συνέχεια τοποθετήστε τα στην θήκη για παγάκια. Γεμίστε με νερό και βάλτε τα στην κατάψυξη. Δοκιμάστε τα σε ένα κρύο ρόφημα όπως είναι το τσάι ή η σόδα. Τα παγάκια δυόσμου είναι τέλεια με ένα mojito!

Φρέσκα φρούτα

Εδώ μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Συνδυάστε διαφορετικά φρούτα για περισσότερo χρώματα όπως φέτες λεμονιού, μύρτιλα, φράουλες,  κεράσια ή μερικά σποράκια ροδιού.  Αμέσως έχετε εντυπωσιακά και πολύχρωμα παγάκια για τα ποτά σας. Οι φίλοι σας θα ξετρελαθούν.

Tip:  Το νερό της βρύσης μπορεί να κάνει τα παγάκια θολά. Αν θέλετε διάφανα παγάκια για καλύτερο και πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, βράστε το νερό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, αφήστε το να κρυώσει εντελώς και στη συνέχεια γεμίστε τη θήκη για τα παγάκια.