Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

συχνές
ερωτήσεις

Σχετικά με τα προϊόντα

Είναι σάλτσες για να μαγειρεύουμε αγαπημένα πιάτα με κρέας ή κοτόπουλο, στην κατσαρόλα ή το φούρνο. Οι σάλτσες COOK at HOME είναι εξειδικευμένες για τα συγκεκριμένα πιάτα. Με αυτό τον τρόπο έχουμε το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα για τις συγκεκριμένες συνταγές. Με τις σάλτσες μαγειρέματος COOK at HOME μαγειρεύουμε όπως συνήθως, αλλά χωρίς τo άγχος του προγραμματισμού και τη λάντζα της προετοιμασίας. Χρειαζόμαστε μόνο το κρέας ή το κοτόπουλο.

Οι σάλτσες μαγειρέματος COOK at HOME περιέχουν όλα τα σπουδαία και διαφορετικά υλικά της ελληνικής κουζίνας, στις σωστές αναλογίες, για να μαγειρεύουμε εξαιρετικές κλασσικές αλλά και νέες πρωτότυπες ελληνικές συνταγές με κρέας ή κοτόπουλο, στο φούρνο ή την κατσαρόλα.

Τα μείγματα COOK at HOME είναι ο νέος επαναστατικός τρόπος για να φτιάχνουμε πάντα επιτυχημένα μπιφτέκια. Είναι μείγματα από φυσικά υλικά στις σωστές αναλογίες, για να ζυμώνουμε αφράτα και νόστιμα μπιφτέκια, χωρίς τo άγχος του προγραμματισμού και τη λάντζα της προετοιμασίας. Χρειαζόμαστε μόνο τον κιμά.

Τα μείγματα COOK at HOME περιέχουν όλα τα απαραίτητα υλικά για να ζυμώσουμε αφράτα και νόστιμα μπιφτέκια. Χρειαζόμαστε μόνο τον κιμά.

Το μείγμα για μπιφτέκια FITNESS περιέχει νιφάδες βρώμης που είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, οι οποίες έχουν πολλαπλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι φυτικές (ή εδώδιμες) ίνες ανήκουν στην ομάδα των υδατανθράκων και αποτελούν συστατικά των φυτικών τροφίμων τα οποία δεν μεταβολίζονται, με αποτέλεσμα την καλή λειτουργία του οργανισμού. Τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες είναι τα φρούτα και τα λαχανικά, τα όσπρια, τα προϊόντα ολικής άλεσης και οι ξηροί καρποί.

Οι φυτικές (ή εδώδιμες) ίνες:

  • Συμμετέχουν στη διατήρηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, καθώς καθυστερούν την απορρόφηση της γλυκόζης.
  • Συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης του αίματος προσφέροντας με αυτό τον τρόπο καρδιαγγειακή προστασία.
  • Βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου παίζοντας σημαντικό ρόλο στην πρόληψη και καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας.
  • Προσφέρουν μεγαλύτερο αίσθημα κορεσμού με αποτέλεσμα τη ρύθμιση και διατήρηση του σωματικού βάρους.

Συνδυάζοντας το μείγμα για ζύμωμα με άπαχο κιμά κοτόπουλου μπορείτε να παρασκευάσετε ένα πλούσιο σε πρωτεΐνες μπιφτέκι με χαμηλά λιπαρά, με χαμηλά κορεσμένα λιπαρά και μειωμένη ενεργειακή αξία, σε σύγκριση με το μπιφτέκι από ανάμεικτο κιμά.

 

Το μείγμα για μπιφτέκια FITNESS είναι ιδανικό για κιμά κοτόπουλου γιατί περιέχει νιφάδες βρώμης- που είναι πιο κατάλληλες από τη φρυγανιά για το ζύμωμα του κιμά κοτόπουλου- και βοηθούν τα μπιφτέκια να “δέσουν” καλύτερα, μιας και ο κιμάς κοτόπουλου είναι πιο ‘μαλακός’ και δεν ‘στέκεται’.

Τα προσεκτικά διαλεγμένα φυσικά υλικά της συνταγής καθώς και η εξαιρετικής ποιότητας φρυγανιά που φτιάχνεται από ψωμί το οποίο ζυμώνεται ειδικά γι’ αυτόν το σκοπό και που στη συνέχεια ξηραίνεται και τρίβεται στο κατάλληλο μέγεθος, ειδικά για τη συγκεκριμένη χρήση. Αυτό τα κάνει τόσο αφράτα.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί το COOK at HOME είναι 100% φυσικά υλικά της ελληνικής κουζίνας (βότανα και μυρωδικά) που επιλέγονται με προσοχή και υποβάλλονται σε εξαντλητικούς ελέγχους ώστε να διασφαλίζεται πάντα η ποιότητά τους.

Τα βότανα και τα μυρωδικά αυτά καλλιεργούνται από την εταιρεία ΠΡΟΒΥΛ που είναι ελληνική εταιρεία και παραγωγός του COOK at HOME. Ρίγανη, δενδρολίβανο, θυμάρι, μέντα και άλλα, καλλιεργούνται σε μεγάλες εκτάσεις στη Βόρεια Ελλάδα, με ειδικό σκοπό τη χρήση τους στα προϊόντα.

Όχι, τα προϊόντα COOK at HOME ΔΕΝ περιέχουν συντηρητικά.

Αυτό συμβαίνει είτε επειδή περιέχουν αφυδατωμένα συστατικά (βότανα, μπαχαρικά, ψωμί)- από τα οποία έχει αφαιρεθεί το νερό-, όπως στην περίπτωση των μειγμάτων για κιμά, είτε επειδή έχουν υποστεί ήπια θερμική επεξεργασία (διαδικασία που ακολουθείται από παλιά για να διατηρήσουμε π.χ. μαρμελάδες) όπως στην περίπτωση των σαλτσών μαγειρικής.

ΣΠΟΥΔΑΙΟ σημαίνει: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΧΡΗΣΙΜΟ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ

Τα υλικά στα προϊόντα COOK at HOME είναι:

Σημαντικά, επειδή είναι φυσικά (μπαχαρικά, μυρωδικά και βότανα της ελληνικής κουζίνας).

Χρήσιμα, επειδή είναι στις σωστές αναλογίες. Και είναι όλα χρήσιμα για να βγει τέλεια η συνταγή.

Εξαιρετικά, επειδή είναι κορυφαίας ποιότητας υλικά και διαλεγμένα ένα-ένα.

Γι’ αυτό και με τα Σπουδαία Υλικά του COOK at HOME φτιάχνονται σπουδαία και πεντανόστιμα πιάτα που αρέσουν σε όλους.

Τα συστατικά που περιέχονται στο μείγμα σε μορφή σκόνης είναι αφυδατωμένα – έχουν χάσει την υγρασία τους μετά από έκθεση σε ξηρό αέρα (ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ). Μια διαδικασία που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα και είναι φυσική, αφού δεν συμμετέχουν χημικοί ή τεχνητοί παράγοντες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ρίγανη, το θυμάρι, το δεντρολίβανο, και άλλα βότανα που χρησιμοποιούμε καθημερινά στη μαγειρική μας.

Είναι φυσικό συστατικό που προκύπτει από τη μαγιά, η οποία χρησιμοποιείται στην παρασκευή της μπύρας. Χρησιμοποιείται επειδή βοηθά να αναδειχθεί η γεύση με φυσικό τρόπο.

Οι εδώδιμες (ή φυτικές) ίνες ανήκουν στην ομάδα των υδατανθράκων και αποτελούν συστατικά των φυτικών τροφίμων τα οποία δεν μεταβολίζονται, με αποτέλεσμα την καλή λειτουργία του οργανισμού. Τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες είναι τα φρούτα και τα λαχανικά, τα όσπρια, τα προϊόντα ολικής άλεσης και οι ξηροί καρποί.

Οι φυτικές (ή εδώδιμες) ίνες:

1. Συμμετέχουν στη διατήρηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, καθώς καθυστερούν την απορρόφηση της γλυκόζης.

2. Συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης του αίματος προσφέροντας με αυτό τον τρόπο καρδιαγγειακή προστασία.
3. Βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου παίζοντας σημαντικό ρόλο στην πρόληψη και καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας.
4. Προσφέρουν μεγαλύτερο αίσθημα κορεσμού με αποτέλεσμα τη ρύθμιση και διατήρηση του σωματικού βάρους.

Τα προϊόντα της COOK at HOME είναι πιθανόν να περιέχουν ίχνη οπότε δεν είναι κατάλληλα για μια διατροφή χωρίς γλουτένη.

Σχετικά με τον τρόπο μαγειρέματος

Θα χρειαστείτε ΜΟΝΟ το κρέας ή το κοτόπουλο. Κάθε συσκευασία περιέχει ΟΛΑ τα υλικά για να μαγειρέψετε το συγκεκριμένο πιάτο. Ακόμη και το λάδι.

Σε ορισμένα πιάτα κατσαρόλας, θα χρειαστεί να προσθέσετε νερό – δείτε τις αναλυτικές οδηγίες στη συσκευασία με τον τίτλο «Ας μαγειρέψουμε».

Το μείγμα COOK at HOME για να φτιάξετε τα κλασσικά ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ περιέχει όλα τα απαραίτητα υλικά – ακόμα και τη φρυγανιά. Θα χρειαστείτε νερό και λάδι (όπως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας) και φυσικά τον κιμά.

Το μείγμα COOK at HOME για μπιφτέκια FITNESS περιέχει όλα τα απαραίτητα υλικά- και αντί για φρυγανιά, περιέχει νιφάδες βρώμης. Θα χρειαστείτε νερό και λάδι (όπως αναγράφεται στη συσκευασία) και φυσικά τον κιμά – ιδανικά κιμά κοτόπουλου.

Το COOK at HOME έχει φροντίσει να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα υλικά, στις σωστές αναλογίες, για να ζυμώσετε εξαιρετικά αφράτα και νόστιμα μπιφτέκια. Υπάρχει και αλάτι. Αλλά φυσικά μπορείτε να προσθέσετε, ανάλογα αν το φαγητό σας το τρώτε πολύ αλατισμένο. Συστήνουμε να το δοκιμάσετε προηγουμένως.

Το COOK at HOME έχει φροντίσει να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα υλικά, στις σωστές αναλογίες, για να μαγειρέψετε νόστιμα πιάτα στην κατσαρόλα και το φούρνο. Υπάρχει και αλάτι. Αλλά φυσικά μπορείτε να προσθέσετε, ανάλογα αν το φαγητό σας το τρώτε πολύ αλατισμένο. Συστήνουμε να το δοκιμάσετε προηγουμένως.

 (Οι chef μας προσθέτουν λίγο αλάτι και πιπέρι κατά τη διάρκεια του σωταρίσματος.)

Ναι, μπορείτε. Εφόσον θέλετε να μαγειρέψετε λιγότερη ποσότητα κρέατος (π.χ. ½ κιλό μοσχάρι) τότε θα χρησιμοποιήσετε και τη μισή ποσότητα σάλτσας. Η σάλτσα διατηρείται στο ψυγείο για 7 ημέρες μετά το άνοιγμα.

Για μαγειρική με χύτρα χρησιμοποιείτε ακριβώς τις ίδιες αναλογίες σάλτσας, νερού και μοσχαριού ή κοτόπουλου.

Όλα τα φαγητά που μαγειρεύονται με τις σάλτσες κατσαρόλας COOK at HOME χρειάζονται 25 λεπτά στη χύτρα, εκτός από το μοσχάρι που χρειάζεται περίπου 50 λεπτά.

Εάν για κάποιον λόγο όταν τελειώσετε το μαγείρεμα και ανοίξετε τη χύτρα έχει παραπάνω νερό από το επιθυμητό, βράστε για αλλά 10 λεπτά με ανοιχτή χύτρα.

Σχετικά με την αποθήκευση

12 μήνες εκτός ψυγείου και 7 ημέρες στο ψυγείο αφού ανοιχθούν.

Οι σάλτσες COOK at HOME παστεριώνονται στη συσκευασία τους, γεγονός που αποτρέπει επιμολύνσεις από το εξωτερικό περιβάλλον. Είναι ο ίδιος τρόπος με τον οποίο διατηρούμε και τη σπιτική σάλτσα ή τις μαρμελάδες στα γυάλινα βάζα.

Οι σάλτσες κατσαρόλας και φούρνου, αφού ανοιχθούν, διατηρούνται για περίπου 7 ημέρες στο ψυγείο. Για ακόμα καλύτερη διατήρηση, ρίξτε ελάχιστο λάδι πάνω από τη σάλτσα και ξανακλείστε τη συσκευασία. 

Σχετικά με την εταιρεία

Τα COOK at HOME είναι προϊόν της ελληνικής εταιρείας ΠΡΟΒΥΛ Α.Ε. που έχει την έδρα της στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία ΠΡΟΒΥΛ Α.Ε. εδώ και τρεις δεκαετίες κυκλοφορεί πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας που απευθύνονται στην εστίαση και τους επαγγελματίες chef. Είναι ο αναμφισβήτητος leader στον χώρο της επαγγελματικής κουζίνας αντιμετωπίζοντας με μεγάλη επιτυχία τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και προκλήσεις των συγκεκριμένων επαγγελματιών.

Διαβάστε περισσότερα για την ιστορία της εταιρείας ΠΡΟΒΥΛ Α.Ε εδώ.

mpiftekia afrata
mpiftekia fitness
nutritious kotopoulo bbq
nutritious kotopoulo fournou kariv2
nutritious kotopoulo fournou lemonatov2
nutritious kotopoulo katsarolas kokkinistov2
nutritious kotopoulo katsarolas lemonatov2
nutritious mosxaraki katsarolas kokkinistov2