Για το χοιρινό
• 1kg χοιρινό κομμένο σε κύβους
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Χοιρινό Κατσαρόλας
• 100ml ελαιόλαδο
• 1 μπουκάλι νερό (500ml)
Για τον πουρέ
• 6 πατάτες
• 100ml γάλα
• 100g βούτυρο
• Αλάτι
• Πιπέρι
• Λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο
Για το χοιρινό
1. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το χοιρινό μέχρι να ροδοκοκκινίσει (περίπου 5-10 λεπτά).
2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, 1 μπουκάλι νερό και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 60-70 λεπτά, μέχρι να βράσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
Κατά τη διάρκεια ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί.
Για τον πουρέ
1. Βράζουμε τις πατάτες, τις αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς και τις ξεφλουδίζουμε.
2. Τις μεταφέρουμε σε ένα μπολ και τις λιώνουμε με πιρούνι.
3. Προσθέτουμε το γάλα, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
4. Μόλις αφρατέψει ο πουρές, προσθέτουμε το βούτυρο. Αν βγει σφιχτός, προσθέτουμε λίγο γάλα ακόμα.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε το φαγητό σε πιάτα βάζοντας πρώτα τον πουρέ, αποπάνω το χοιρινό και περιχύνουμε με τη σάλτσα του.
Για το χοιρινό
• 1kg χοιρινό κομμένο σε κύβους
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Χοιρινό Κατσαρόλας
• 100ml ελαιόλαδο
• 1 μπουκάλι νερό (500ml)
Για τον πουρέ
• 6 πατάτες
• 100ml γάλα
• 100g βούτυρο
• Αλάτι
• Πιπέρι
• Λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο