• 500g κοτόπουλο κομμένο σε κύβους περίπου 5cm
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Κοτόπουλο αλά Κρεμ
• 100ml ελαιόλαδο
• 3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε στικ
• 1 μπουκαλάκι νερό
1. Αλατίζουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά σε βαθύ τηγάνι, μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Αποσύρουμε σε ένα σκεύος.
2. Στο ίδιο τηγάνι, προσθέτουμε τις πολύχρωμες πιπεριές για να σοταριστούν κι αυτές.
3. Επαναφέρουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά.
4. Περιχύνουμε τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME μαζί με 1 μπουκαλάκι νερό και ανακατεύουμε.
5. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 10 λεπτά.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε σε μερίδες το κοτόπουλο με τις πιπεριές και πασπαλίζουμε προαιρετικά λίγη παρμεζάνα.
• 500g κοτόπουλο κομμένο σε κύβους περίπου 5cm
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Κοτόπουλο αλά Κρεμ
• 100ml ελαιόλαδο
• 3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε στικ
• 1 μπουκαλάκι νερό