Για το χοιρινό
• 1kg χοιρινό κομμένο σε κύβους
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Χοιρινό Κατσαρόλας
• 100ml ελαιόλαδο
• 1 μπουκάλι νερό (500ml)
Για το ρύζι
• 2 φλ. ρύζι μπασμάτι
• 4 φλ. νερό
• Αλάτι
• Βούτυρο
Για το χοιρινό
1. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το χοιρινό μέχρι να ροδοκοκκινίσει (περίπου 5-10 λεπτά).
2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, 1 μπουκάλι νερό και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 60-70 λεπτά, μέχρι να βράσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
Κατά τη διάρκεια ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί.
Για το ρύζι
1. Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, προσθέτουμε το ρύζι και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
2. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε σε μερίδες το ρύζι και αποπάνω το χοιρινό με την πλούσια σάλτσα του.
Για το χοιρινό
• 1kg χοιρινό κομμένο σε κύβους
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Χοιρινό Κατσαρόλας
• 100ml ελαιόλαδο
• 1 μπουκάλι νερό (500ml)
Για το ρύζι
• 2 φλ. ρύζι μπασμάτι
• 4 φλ. νερό
• Αλάτι
• Βούτυρο