Για το χοιρινό
• 1kg χοιρινό κομμένο σε κύβους
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Χοιρινό Κατσαρόλας
• 100ml ελαιόλαδο
• 1 μπουκάλι νερό (500ml)
Για το σερβίρισμα
• 6 μεγάλες πατάτες κομμένες κυδωνάτες για τηγάνισμα
• 100g τριμμένη φέτα
Για το χοιρινό
1. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το χοιρινό μέχρι να ροδοκοκκινίσει (περίπου 5-10 λεπτά).
2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, 1 μπουκάλι νερό και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 60-70 λεπτά, μέχρι να βράσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
Κατά τη διάρκεια ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε το χοιρινό σε πιάτα, συνοδεύουμε με τις τηγανητές πατάτες και πασπαλίζουμε την τριμμένη φέτα.
Για το χοιρινό
• 1kg χοιρινό κομμένο σε κύβους
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Χοιρινό Κατσαρόλας
• 100ml ελαιόλαδο
• 1 μπουκάλι νερό (500ml)
Για το σερβίρισμα
• 6 μεγάλες πατάτες κομμένες κυδωνάτες για τηγάνισμα
• 100g τριμμένη φέτα