Χοιρινό κατσαρόλας με τηγανητές πατάτες

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0 '

Υλικά

Για το χοιρινό

• 1kg χοιρινό κομμένο σε κύβους

• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Χοιρινό Κατσαρόλας

• 100ml ελαιόλαδο

• 1 μπουκάλι νερό (500ml)

Για το σερβίρισμα

• 6 μεγάλες πατάτες κομμένες κυδωνάτες για τηγάνισμα

• 100g τριμμένη φέτα

Εκτέλεση

Για το χοιρινό

1. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το χοιρινό μέχρι να ροδοκοκκινίσει (περίπου 5-10 λεπτά).

2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, 1 μπουκάλι νερό και ανακατεύουμε καλά.

3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 60-70 λεπτά, μέχρι να βράσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
Κατά τη διάρκεια ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί.

Τρόπος σερβιρίσματος

Σερβίρουμε το χοιρινό σε πιάτα, συνοδεύουμε με τις τηγανητές πατάτες και πασπαλίζουμε την τριμμένη φέτα.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

Για το χοιρινό

• 1kg χοιρινό κομμένο σε κύβους

• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Χοιρινό Κατσαρόλας

• 100ml ελαιόλαδο

• 1 μπουκάλι νερό (500ml)

Για το σερβίρισμα

• 6 μεγάλες πατάτες κομμένες κυδωνάτες για τηγάνισμα

• 100g τριμμένη φέτα

Tip: Αντί να τηγανίσετε τις πατάτες, μπορείτε να τις προσθέσετε στην κατσαρόλα 30’ πριν σβήσετε τη φωτιά.

Συνταγές

Είπαν για εμάς

mpiftekia afrata
mpiftekia fitness
nutritious kotopoulo bbq
nutritious kotopoulo fournou kariv2
nutritious kotopoulo fournou lemonatov2
nutritious kotopoulo katsarolas kokkinistov2
nutritious kotopoulo katsarolas lemonatov2
nutritious mosxaraki katsarolas kokkinistov2