Για το μοσχαράκι
• 1kg μοσχάρι κομμένο σε κύβους
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)
• 500ml νερό (περίπου 2 φλιτζάνια)
• Αλάτι–πιπέρι
Για τις μελιτζάνες
• 1kg μελιτζάνες κομμένες σε μεγάλους κύβους και ξεπικρισμένες σε άφθονο αλατόνερο
• 50ml ελαιόλαδο
Για το μοσχαράκι
1. Αλατοπιπερώνουμε το μοσχαράκι και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
2. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 2 φλιτζάνια νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 2 ώρες μέχρι να βράσει το κρέας. Κατά τη διάρκεια, ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
4. 15 λεπτά πριν αποσύρουμε το φαγητό από τη φωτιά, μεταφέρουμε τις μελιτζάνες στην κατσαρόλα και συνεχίζουμε το βράσιμο σε χαμηλή φωτιά.
Για τις μελιτζάνες
1. Σε ταψί αραδιάζουμε τις μελιτζάνες, αφού τις έχουμε ταμπονάρει με απορροφητικό χαρτί.
2. Τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 15 λεπτά περίπου.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο το μοσχαράκι με τις μελιτζάνες.
Για το μοσχαράκι
• 1kg μοσχάρι κομμένο σε κύβους
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)
• 500ml νερό (περίπου 2 φλιτζάνια)
• Αλάτι–πιπέρι
Για τις μελιτζάνες
• 1kg μελιτζάνες κομμένες σε μεγάλους κύβους και ξεπικρισμένες σε άφθονο αλατόνερο
• 50ml ελαιόλαδο