• 1 πακέτο τορτελίνια
• 1 σάλτσα COOK at HOME πέστο λιαστής τομάτας
• 100g τυρί κρέμα
• Βασιλικός για γαρνίρισμα
1. Βράζουμε τα τορτελίνια σε άφθονο αλατισμένο νερό για 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.
2. Σε ένα φαρδύ τηγάνι, μεταφέρουμε 2 κουτάλες από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά, και διαλύουμε σε αυτό τη σάλτσα πέστο COOK at HOME.
3. Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε διαδοχικά τα τορτελίνια που τα έχουμε πρώτα στραγγίσει.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε σε μερίδες και προσθέτουμε το τυρί κρέμα. Ντεκοράρουμε με φρέσκα φύλλα βασιλικού.
• 1 πακέτο τορτελίνια
• 1 σάλτσα COOK at HOME πέστο λιαστής τομάτας
• 100g τυρί κρέμα
• Βασιλικός για γαρνίρισμα