Για τα κεφτεδάκια
• 1kg κιμάς μοσχαρίσιος
• 130g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια (2 φακελάκια)
• 4 κ. σ. ελαιόλαδο
• 260ml νερό
Για το τηγάνισμα
• 1 φλ. αλεύρι
• Λάδι
1. Σε ένα μπολ τοποθετούμε το μείγμα COOK at HOME, 260ml νερό, 4 κ. σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
2. Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε καλά.
3. Πλάθουμε κεφτεδάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε.
4. Αλευρώνουμε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σταδιακά. Αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια και συνοδεύουμε με δροσερή σαλάτα και πατάτες τηγανητές.
Για τα κεφτεδάκια
• 1kg κιμάς μοσχαρίσιος
• 130g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια (2 φακελάκια)
• 4 κ. σ. ελαιόλαδο
• 260ml νερό
Για το τηγάνισμα
• 1 φλ. αλεύρι
• Λάδι