• 1 πακέτο σπαγκέτι
• 1 σάλτσα COOK at HOME πέστο λιαστής τομάτας
• 2 κ. σ. κάσιους (προαιρετικά)
• Λίγη τριμμένη γραβιέρα
1. Βράζουμε τα σπαγκέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό για 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.
2. Σε ένα φαρδύ τηγάνι, μεταφέρουμε 2 κουτάλες από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά, και διαλύουμε σε αυτό τη σάλτσα πέστο COOK at HOME.
3. Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε διαδοχικά τα σπαγκέτι που τα έχουμε πρώτα στραγγίσει.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε σε βαθύ σκεύος και πασπαλίζουμε τα κάσιους και την τριμμένη γραβιέρα.
• 1 πακέτο σπαγκέτι
• 1 σάλτσα COOK at HOME πέστο λιαστής τομάτας
• 2 κ. σ. κάσιους (προαιρετικά)
• Λίγη τριμμένη γραβιέρα