Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σπαγκέτι με πέστο λιαστής τομάτας

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0 '

Υλικά

• 1 πακέτο σπαγκέτι

• 1 σάλτσα COOK at HOME πέστο λιαστής τομάτας

• 2 κ. σ. κάσιους (προαιρετικά)

• Λίγη τριμμένη γραβιέρα

Εκτέλεση

1. Βράζουμε τα σπαγκέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό για 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.

2. Σε ένα φαρδύ τηγάνι, μεταφέρουμε 2 κουτάλες από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά, και διαλύουμε σε αυτό τη σάλτσα πέστο COOK at HOME.

3. Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε διαδοχικά τα σπαγκέτι που τα έχουμε πρώτα στραγγίσει.

Τρόπος σερβιρίσματος

Σερβίρουμε σε βαθύ σκεύος και πασπαλίζουμε τα κάσιους και την τριμμένη γραβιέρα.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

• 1 πακέτο σπαγκέτι

• 1 σάλτσα COOK at HOME πέστο λιαστής τομάτας

• 2 κ. σ. κάσιους (προαιρετικά)

• Λίγη τριμμένη γραβιέρα

Tip: Για έξτρα γεύση, προσθέστε χοντροκομμένα κομμάτια λιαστής τομάτας.

Συνταγές

Είπαν για εμάς

kartolina
mpiftekia afrata
mpiftekia fitness
nutritious kotopoulo bbq
nutritious kotopoulo fournou kariv2
nutritious kotopoulo fournou lemonatov2
nutritious kotopoulo katsarolas kokkinistov2
nutritious kotopoulo katsarolas lemonatov2
nutritious mosxaraki katsarolas kokkinistov2