Κοπανάκια κοτόπουλου μπάρμπεκιου φούρνου με λαχανικά μπριάμ

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Εκτέλεση

1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα κομμένα λαχανικά, το ελαιόλαδο και αλατίζουμε ελαφρώς. Ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε σε αντικολλητικό ταψί.

2. Χαράσσουμε τα κοπανάκια, τα τοποθετούμε σε ένα μπολ, ρίχνουμε τη Σάλτσα Μπάρμπεκιου και ανακατεύουμε καλά να πάει η Σάλτσα παντού.

3. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C.

4. Απλώνουμε τα κοπανάκια στη σειρά πάνω από τα λαχανικά και περιχύνουμε τη Σάλτσα Μπάρμπεκιου σε όλη την επιφάνεια.

5. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 15 λεπτά. 

6. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 40 λεπτά στους 180 °C. Ελέγχουμε κατά τη διάρκεια και προσθέτουμε νερό όταν χρειάζεται.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

  • 12 κοπανάκια κοτόπουλου
  • 1 Σάλτσα μαγειρέματος Cook at Home Κοτόπουλο Φούρνου Μπάρμπεκιου
  • 300g πατάτες σε φέτες
  • 300g κολοκυθάκια σε φέτες
  • 1 ώριμη τομάτα σε φέτες
  • 300g μελιτζάνες σε φέτες
  • 1 καρότο σε φέτες
  • 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2,5 κ.σ.)

Συνταγές

Είπαν για εμάς