Κοπανάκια κοτόπουλου φούρνου μπάρμπεκιου με μίνι πατάτες βουτύρου

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Εκτέλεση

1. Πλένουμε καλά τις πατάτες, τις κόβουμε στη μέση και τις στεγνώνουμε με χαρτί όσο καλύτερα μπορούμε.

2. Σε ένα βαθύ τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τις πατάτες και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.

3. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC.

4. Σε ένα ταψί τοποθετούμε τις πατάτες και τα κοπανάκια κοτόπουλου.

5. Περιχύνουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME και ανακατεύουμε καλά ώστε να πάει παντού.

6. Ψήνουμε για 45-50 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να ψηθούν οι πατάτες.  

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

• 10 κοπανάκια κοτόπουλου

• 1 Σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Φούρνου Μπάρμπεκιου
• 1kg πατάτες baby
• 60g βούτυρο

Tip: Για τέλεια καραμελωμένο κοτόπουλο, κρατήστε ελάχιστη από τη σάλτσα και αλείψτε το κοτόπουλο 10 λεπτά πριν βγάλετε το φαγητό από το φούρνο.

Δείτε και αυτές