• 500g κοτόπουλο κομμένο σε κύβους περίπου 3cm
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Κοτόπουλο αλά Κρεμ
• 60ml ελαιόλαδο (περίπου 4 κ. σ.)
• ½ πακέτο σπαγγέτι
• 250ml νερό (1 μπουκαλάκι)
• 20 ρώγες σταφύλι
1. Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε τα μακαρόνια και αφήνουμε να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
2. Αλατίζουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά σε βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να ροδοκοκκινίσει (περίπου 5 λεπτά).
3. Περιχύνουμε στο τηγάνι τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, 1 μπουκαλάκι νερό, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε το κοτόπουλο για περίπου 10 λεπτά.
4. Προσθέτουμε τις ρώγες από το σταφύλι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2 λεπτά ακόμη.
5. Τέλος, προσθέτουμε στο τηγάνι τα μακαρόνια μαζί με μία κουτάλα από το νερό που τα βράσαμε και ανακατεύουμε καλά.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε σε μερίδες τα μακαρόνια με το κοτόπουλο και τα σταφύλια, περιχύνοντας αποπάνω τη σάλτσα.
• 500g κοτόπουλο κομμένο σε κύβους περίπου 3cm
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Κοτόπουλο αλά Κρεμ
• 60ml ελαιόλαδο (περίπου 4 κ. σ.)
• ½ πακέτο σπαγγέτι
• 250ml νερό (1 μπουκαλάκι)
• 20 ρώγες σταφύλι