• 500g κοτόπουλο κομμένο σε κύβους περίπου 3cm
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Κοτόπουλο αλά Κρεμ
• 60ml ελαιόλαδο (περίπου 4 κ. σ.)
• 1 μπρόκολο σε μπουκετάκια
• Τριμμένη παρμεζάνα
• ½ φλιτζάνι νερό
1. Αλατίζουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά σε βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να ροδοκοκκινίσει (περίπου 5 λεπτά).
2. Σε κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνουμε τα μπουκετάκια του μπρόκολου και τα αφήνουμε να βράσουν για 3-5 λεπτά.
3. Περιχύνουμε στο τηγάνι τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, 1/2 φλιτζάνι νερό και ανακατεύουμε καλά.
4. Προσθέτουμε και το μπρόκολο στο τηγάνι και βράζουμε για 10 λεπτά.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε σε μερίδες το κοτόπουλο με το μπρόκολο και πασπαλίζουμε την τριμμένη παρμεζάνα.
• 500g κοτόπουλο κομμένο σε κύβους περίπου 3cm
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Κοτόπουλο αλά Κρεμ
• 60ml ελαιόλαδο (περίπου 4 κ. σ.)
• 1 μπρόκολο σε μπουκετάκια
• Τριμμένη παρμεζάνα
• ½ φλιτζάνι νερό