• 500g κοτόπουλο κομμένο σε κύβους περίπου 3cm
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Κοτόπουλο αλά Κρεμ
• 60ml ελαιόλαδο (περίπου 4 κ. σ.)
• 1kg σπανάκι
• 1-2 πράσα κομμένα σε ροδέλες
• 250ml νερό (1 μπουκαλάκι)
1. Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε τα λαχανικά, μαγειρεύουμε για 10-15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και στραγγίζουμε.
2. Αλατίζουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά σε βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να ροδοκοκκινίσει (περίπου 5 λεπτά).
3. Περιχύνουμε στο τηγάνι τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, τα λαχανικά και 1 μπουκαλάκι νερό. Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε σε πιατέλα και γαρνίρουμε με δυόσμο ή φρέσκια ρίγανη.
• 500g κοτόπουλο κομμένο σε κύβους περίπου 3cm
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Κοτόπουλο αλά Κρεμ
• 60ml ελαιόλαδο (περίπου 4 κ. σ.)
• 1kg σπανάκι
• 1-2 πράσα κομμένα σε ροδέλες
• 250ml νερό (1 μπουκαλάκι)