• 500g κοτόπουλο κομμένο σε κύβους περίπου 3cm
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Κοτόπουλο Ριγανάτο
• 60ml ελαιόλαδο (περίπου 4 κ. σ.)
• 4 πατάτες κομμένες σε στρογγυλές φέτες
• ½ φλιτζάνι νερό
1. Αλατίζουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά σε βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να ροδοκοκκινίσει (περίπου 5 λεπτά).
2. Προσθέτουμε τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, ½ φλιτζάνι νερό και ανακατεύουμε καλά.
3. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε για άλλα 5-7 λεπτά περίπου, έως ότου μαγειρευτεί το κοτόπουλο.
4. Σε άλλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο και τηγανίζουμε διαδοχικά τις πατάτες.
Τρόπος σερβιρίσµατος
Σερβίρουμε το κοτόπουλο μαζί με τις πατάτες σε μερίδες και περιχύνουμε τη σάλτσα.
• 500g κοτόπουλο κομμένο σε κύβους περίπου 3cm
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Κοτόπουλο Ριγανάτο
• 60ml ελαιόλαδο (περίπου 4 κ. σ.)
• 4 πατάτες κομμένες σε στρογγυλές φέτες
• ½ φλιτζάνι νερό