Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κοτόπουλο φούρνου με σάλτσα κάρυ, ταλιατέλες tricolore με γιαούρτι

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0 '

Υλικά

Για το κοτόπουλο με σάλτσα κάρυ

• 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες

• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Φούρνου Κάρυ

Για τις ταλιατέλες tricolore

• 500g ταλιατέλες tricolore

• 500g γιαούρτι σε θερμοκρασία δωματίου

• 3 κ. σ. μουστάρδα

• 2 κ. σ. ελαιόλαδο

• 100ml λευκό κρασί (περίπου 1/3 φλιτζανιού)

• 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

• ½ κ. γ. κόλιανδρος σε σκόνη

• Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Για το κοτόπουλο με σάλτσα κάρυ

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C.

2. Σε ένα ταψί τοποθετούμε τα κομμάτια κοτόπουλου.

3. Περιχύνουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME και απλώνουμε καλά ώστε να σκεπάσει το κοτόπουλο.

4. Ψήνουμε για 45-50 λεπτά, μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο.

Για τις ταλιατέλες tricolore

1. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον κόλιανδρο, το σκόρδο, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό για να απελευθερωθούν όλα τα αρώματα. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.

2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το γιαούρτι και τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε καλά να γίνει σωστή ομογενοποίηση.

3. Παράλληλα βράζουμε τις ταλιατέλες tricolore, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν είναι έτοιμες τις προσθέτουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα γιαουρτιού και ανακατεύουμε καλά να πάει η σάλτσα παντού.

Τρόπος σερβιρίσµατος

Σε ένα πιάτο σερβίρουμε τις ταλιατέλες και συνοδεύουμε με το κοτόπουλο και τη σάλτσα κάρυ.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

Για το κοτόπουλο με σάλτσα κάρυ

• 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες

• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Φούρνου Κάρυ

Για τις ταλιατέλες tricolore

• 500g ταλιατέλες tricolore

• 500g γιαούρτι σε θερμοκρασία δωματίου

• 3 κ. σ. μουστάρδα

• 2 κ. σ. ελαιόλαδο

• 100ml λευκό κρασί (περίπου 1/3 φλιτζανιού)

• 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

• ½ κ. γ. κόλιανδρος σε σκόνη

• Αλάτι-πιπέρι

Tip: Για να δώσετε πιο εξωτική γεύση, περιχύστε το φαγητό με λίγο γάλα καρύδας τα τελευταία 10 λεπτά του ψησίματος.

Συνταγές

Είπαν για εμάς

kartolina
mpiftekia afrata
mpiftekia fitness
nutritious kotopoulo bbq
nutritious kotopoulo fournou kariv2
nutritious kotopoulo fournou lemonatov2
nutritious kotopoulo katsarolas kokkinistov2
nutritious kotopoulo katsarolas lemonatov2
nutritious mosxaraki katsarolas kokkinistov2