Κοτόπουλο φούρνου με σάλτσα κάρυ, ταλιατέλες tricolore με γιαούρτι

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Εκτέλεση

Για το κοτόπουλο με σάλτσα κάρυ

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC.

2. Σε ένα ταψί τοποθετούμε τα κομμάτια κοτόπουλου.

3. Περιχύνουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME και ανακατεύουμε καλά ώστε να πάει παντού.

4. Ψήνουμε για 45-50 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Για τις ταλιατέλες tricolore

1. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, το κρεμμύδι για 2- 3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον κόλιανδρο, το σκόρδο, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό για να απελευθερωθούν όλα τα αρώματα. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.

2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το γιαούρτι και τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε καλά να γίνει σωστή ομογενοποίηση.

3. Παράλληλα βράζουμε τις ταλιατέλες tricolore, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν είναι έτοιμες τις προσθέτουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα γιαουρτιού και ανακατεύουμε καλά να πάει η σάλτσα παντού.

4. Σε ένα πιάτο σερβίρουμε τις ταλιατέλες και συνοδεύουμε με το κοτόπουλο και τη σάλτσα κάρυ. 

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

Για το κοτόπουλο με σάλτσα κάρυ

• 1 ολόκληρο κοτόπουλο περίπου 1,5kg κομμένο σε 6-8 μερίδες

• 1 Σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Φούρνου Κάρυ

• Αλάτι-πιπέρι

Για τις ταλιατέλες tricolore

• 500g ταλιατέλες tricolore
• 500g γιαούρτι σε θερμοκρασία δωματίου
• 3 κ.σ. μουστάρδα
• 2 κ.σ. ελαιόλαδο
• 100ml λευκό κρασί (περίπου 1/3 φλιτζανιού)
• 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• ½ κ.γ. κόλιανδρο σε σκόνη
• Αλάτι-πιπέρι

Tip: Για να δώσετε πιο εξωτική γεύση, περιχύστε το φαγητό με λίγο γάλα καρύδας τα τελευταία 10 λεπτά του ψησίματος.

Δείτε και αυτές