Για τα κεφτεδάκια
• 1kg κιμάς μοσχαρίσιος
• 130g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια (2 φακελάκια)
• 4 κ. σ. ελαιόλαδο
• 260ml νερό
Για την κοκκινιστή σάλτσα
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 60ml ελαιόλαδο
• ½ μπουκάλι νερό
Για τα κεφτεδάκια
1. Σε ένα μπολ τοποθετούμε το μείγμα COOK at HOME, 260ml νερό, 4 κ. σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
2. Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε καλά.
3. Πλάθουμε κεφτεδάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε.
4. Τηγανίζουμε σταδιακά σε ελαιόλαδο και αποσύρουμε σε ένα σκεύος.
Για την κοκκινιστή σάλτσα
1. Στραγγίζουμε το λάδι και καθαρίζουμε το τηγάνι.
2. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και 4-5 κουταλιές από το λάδι που τηγανίσαμε τα κεφτεδάκια.
3. Περιχύνουμε τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, μαζί με ½ μπουκάλι νερό και αφήνουμε τη σάλτσα να πάρει μία βράση.
4. Τοποθετούμε τα τηγανισμένα κεφτεδάκια μέσα στη σάλτσα και τα βράζουμε για 10-15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε τα κοκκινιστά κεφτεδάκια μαζί με τη σάλτσα και συνοδεύουμε με μακαρόνια ή με ρύζι.
Για τα κεφτεδάκια
• 1kg κιμάς μοσχαρίσιος
• 130g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια (2 φακελάκια)
• 4 κ. σ. ελαιόλαδο
• 260ml νερό
Για την κοκκινιστή σάλτσα
• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 60ml ελαιόλαδο
• ½ μπουκάλι νερό