Κεφτεδάκια σε κοκκινιστή σάλτσα

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0 '

Υλικά

Για τα κεφτεδάκια

1kg κιμάς μοσχαρίσιος

• 130g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια (2 φακελάκια)

• 4 κ. σ. ελαιόλαδο

• 260ml νερό

Για την κοκκινιστή σάλτσα

• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό

• 60ml ελαιόλαδο 

• ½ μπουκάλι νερό

Εκτέλεση

Για τα κεφτεδάκια

1. Σε ένα μπολ τοποθετούμε το μείγμα COOK at HOME, 260ml νερό, 4 κ. σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.

2. Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε καλά.

3. Πλάθουμε κεφτεδάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε.

4. Τηγανίζουμε σταδιακά σε ελαιόλαδο και αποσύρουμε σε ένα σκεύος.

Για την κοκκινιστή σάλτσα

1. Στραγγίζουμε το λάδι και καθαρίζουμε το τηγάνι.

2. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και 4-5 κουταλιές από το λάδι που τηγανίσαμε τα κεφτεδάκια.

3. Περιχύνουμε τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, μαζί με ½ μπουκάλι νερό και αφήνουμε τη σάλτσα να πάρει μία βράση.

4. Τοποθετούμε τα τηγανισμένα κεφτεδάκια μέσα στη σάλτσα και τα βράζουμε για 10-15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Τρόπος σερβιρίσματος

Σερβίρουμε τα κοκκινιστά κεφτεδάκια μαζί με τη σάλτσα και συνοδεύουμε με μακαρόνια ή με ρύζι. 

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

Για τα κεφτεδάκια

1kg κιμάς μοσχαρίσιος

• 130g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια (2 φακελάκια)

• 4 κ. σ. ελαιόλαδο

• 260ml νερό

Για την κοκκινιστή σάλτσα

• 1 σάλτσα μαγειρέματος CΟΟΚ at HΟΜΕ
για Μοσχαράκι Κατσαρόλας Κοκκινιστό

• 60ml ελαιόλαδο 

• ½ μπουκάλι νερό

Tip: Για έξτρα γεύση μπορείτε να προσθέσετε λίγη χοντροσπασμένη φέτα και λίγο μαϊντανό.

Συνταγές

Είπαν για εμάς

mpiftekia afrata
mpiftekia fitness
nutritious kotopoulo bbq
nutritious kotopoulo fournou kariv2
nutritious kotopoulo fournou lemonatov2
nutritious kotopoulo katsarolas kokkinistov2
nutritious kotopoulo katsarolas lemonatov2
nutritious mosxaraki katsarolas kokkinistov2