• 1 πακέτο βίδες
• 1 σάλτσα COOK at HOME πέστο βασιλικού
• 3 κ. σ. κουκουνάρι
• 15 τοματίνια κομμένα στη μέση
• 1 συσκευασία μίνι μοτσαρέλα
• Φρέσκος βασιλικός για το γαρνίρισμα
1. Βράζουμε τις βίδες σε άφθονο αλατισμένο νερό για 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.
2. Σε ένα φαρδύ τηγάνι, μεταφέρουμε 2 κουτάλες από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά, και διαλύουμε σε αυτό τη σάλτσα πέστο COOK at HOME.
3. Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε διαδοχικά τις βίδες που τις έχουμε πρώτα στραγγίσει.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε σε βαθύ σκεύος και προσθέτουμε τα τοματίνια, τη μοτσαρέλα και πασπαλίζουμε το κουκουνάρι. Ντεκοράρουμε με φύλλα φρέσκου βασιλικού.
• 1 πακέτο βίδες
• 1 σάλτσα COOK at HOME πέστο βασιλικού
• 3 κ. σ. κουκουνάρι
• 15 τοματίνια κομμένα στη μέση
• 1 συσκευασία μίνι μοτσαρέλα
• Φρέσκος βασιλικός για το γαρνίρισμα