• 500g γαρίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Γαριδομακαρονάδα
• 50ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ. σ.)
• 1 σφηνάκι ούζο
• 3 πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα σε ροδέλες
• Φρέσκος βασιλικός για το γαρνίρισμα
• Αλάτι
• 1 πακέτο λιγκουίνι
1. Βράζουμε τα λιγκουίνι σε άφθονο αλατισμένο νερό για 2 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.
2. Αλατίζουμε τις γαρίδες. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες και από τις 2 πλευρές.
3. Σβήνουμε με το ούζο και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
4. Προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και το σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
5. Περιχύνουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, και βράζουμε για 5 λεπτά, μέχρι να μαγειρευτεί το φαγητό και να δέσει η σάλτσα.
6. Προσθέτουμε τα μακαρόνια στις γαρίδες και ανακατεύουμε απαλά να πάει η σάλτσα παντού.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε τη γαριδομακαρονάδα σε πιατέλα ή σε μερίδες και ντεκοράρουμε με φύλλα φρέσκου βασιλικού.
• 500g γαρίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Γαριδομακαρονάδα
• 50ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ. σ.)
• 1 σφηνάκι ούζο
• 3 πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα σε ροδέλες
• Φρέσκος βασιλικός για το γαρνίρισμα
• Αλάτι
• 1 πακέτο λιγκουίνι