• 500g γαρίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Γαριδομακαρονάδα
• 50ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ. σ.)
• Φρέσκα ζυμαρικά
• Λίγο αλάτι
• Φρέσκος βασιλικός για το γαρνίρισμα
• Κεφαλοτύρι για το σερβίρισμα
1. Βράζουμε τα φρέσκα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
2. Αλατίζουμε τις γαρίδες. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις γαρίδες και από τις 2 πλευρές.
3. Περιχύνουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, και βράζουμε για 5 λεπτά, μέχρι να μαγειρευτεί το φαγητό και να δέσει η σάλτσα.
4. Προσθέτουμε τα μακαρόνια στις γαρίδες και ανακατεύουμε απαλά να πάει η σάλτσα παντού.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε τη γαριδομακαρονάδα σε πιατέλα ή σε μερίδες, πασπαλίζουμε τριμμένο κεφαλοτύρι και ντεκοράρουμε με φύλλα φρέσκου βασιλικού.
• 500g γαρίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Γαριδομακαρονάδα
• 50ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ. σ.)
• Φρέσκα ζυμαρικά
• Λίγο αλάτι
• Φρέσκος βασιλικός για το γαρνίρισμα
• Κεφαλοτύρι για το σερβίρισμα