Για τα κεφτεδάκια
• 500g κιμάς κοτόπουλου
• 65g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια (1 φακελάκι)
• 2 κ. σ. ελαιόλαδο
• 90ml νερό (περίπου ½ φλιτζανιού)
Για τη σάλτσα αλά κρεμ
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Κοτόπουλο αλά Κρεμ
• 60ml ελαιόλαδο (περίπου 4 κ. σ.)
• 250ml νερό (1 μπουκαλάκι)
Για τα κεφτεδάκια
1. Σε ένα μπολ τοποθετούμε το μείγμα COOK at HOME, ½ του φλιτζανιού νερό, 2 κ. σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
2. Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε καλά.
3. Πλάθουμε κεφτεδάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε, τα ψήνουμε σε σχαροτήγανο και τα αποσύρουμε.
Για τη σάλτσα αλά κρεμ
Στο ίδιο σκεύος ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME και 1 μπουκαλάκι νερό. Μόλις η σάλτσα πάρει μία βράση, προσθέτουμε τα κεφτεδάκια και βράζουμε για 1-2 λεπτά ακόμα.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια μαζί με τη σάλτσα και συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές.
Για τα κεφτεδάκια
• 500g κιμάς κοτόπουλου
• 65g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια (1 φακελάκι)
• 2 κ. σ. ελαιόλαδο
• 90ml νερό (περίπου ½ φλιτζανιού)
Για τη σάλτσα αλά κρεμ
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Κοτόπουλο αλά Κρεμ
• 60ml ελαιόλαδο (περίπου 4 κ. σ.)
• 250ml νερό (1 μπουκαλάκι)