Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κεφτεδάκια κοτόπουλο αλά κρεμ

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0 '

Υλικά

Για τα κεφτεδάκια

• 500g κιμάς κοτόπουλου

• 65g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια (1 φακελάκι)

• 2 κ. σ. ελαιόλαδο

• 90ml νερό (περίπου ½ φλιτζανιού)

Για τη σάλτσα αλά κρεμ

1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Κοτόπουλο αλά Κρεμ

• 60ml ελαιόλαδο (περίπου 4 κ. σ.)

• 250ml νερό (1 μπουκαλάκι)

Εκτέλεση

Για τα κεφτεδάκια

1. Σε ένα μπολ τοποθετούμε το μείγμα COOK at HOME, ½ του φλιτζανιού νερό, 2 κ. σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.

2. Προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε καλά.

3. Πλάθουμε κεφτεδάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε, τα ψήνουμε σε σχαροτήγανο και τα αποσύρουμε.

Για τη σάλτσα αλά κρεμ

Στο ίδιο σκεύος ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME και 1 μπουκαλάκι νερό. Μόλις η σάλτσα πάρει μία βράση, προσθέτουμε τα κεφτεδάκια και βράζουμε για 1-2 λεπτά ακόμα.

Τρόπος σερβιρίσματος

Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια μαζί με τη σάλτσα και συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

Για τα κεφτεδάκια

• 500g κιμάς κοτόπουλου

• 65g μείγμα για ζύμωμα COOK at HOME για Αφράτα Μπιφτέκια (1 φακελάκι)

• 2 κ. σ. ελαιόλαδο

• 90ml νερό (περίπου ½ φλιτζανιού)

Για τη σάλτσα αλά κρεμ

1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Κοτόπουλο αλά Κρεμ

• 60ml ελαιόλαδο (περίπου 4 κ. σ.)

• 250ml νερό (1 μπουκαλάκι)

Tip: Εναλλακτικά, μπορείτε να ζυμώσετε τα κεφτεδάκια με μοσχαρίσιο κιμά.

Συνταγές

Είπαν για εμάς

kartolina
mpiftekia afrata
mpiftekia fitness
nutritious kotopoulo bbq
nutritious kotopoulo fournou kariv2
nutritious kotopoulo fournou lemonatov2
nutritious kotopoulo katsarolas kokkinistov2
nutritious kotopoulo katsarolas lemonatov2
nutritious mosxaraki katsarolas kokkinistov2