Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κοκκινιστό κοτόπουλο με κους κους στην κατσαρόλα

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0 '

Υλικά

• 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες

• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Κοκκινιστό

• 50ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ. σ.)

• 500g κους κους

• 150-200g γραβιέρα τριμμένη

Εκτέλεση

1. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

2. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 1 φλιτζάνι νερό (300ml) και ανακατεύουμε καλά.

3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 ώρα. Κατά τη διάρκεια, ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.

4. Μόλις βράσει το κοτόπουλο, το αφαιρούμε, προσθέτουμε ένα φλιτζάνι νερό και όταν αρχίσει να κοχλάζει, ρίχνουμε το κους κους και μαγειρεύουμε περίπου 5-10 λεπτά, μέχρι να δέσει το κους κους με τη σάλτσα.

Τρόπος σερβιρίσματος

Σερβίρουμε σε μερίδες το κους κους με το κοτόπουλο και πασπαλίζουμε την τριμμένη γραβιέρα.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

• 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες

• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Κοκκινιστό

• 50ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ. σ.)

• 500g κους κους

• 150-200g γραβιέρα τριμμένη

Tip: Εναλλακτικά, μπορείτε να βράσετε το κους κους σε άφθονο αλατισμένο νερό και να το συνοδεύσετε με το κοτόπουλο και τη σάλτσα.

Συνταγές

Είπαν για εμάς

kartolina
mpiftekia afrata
mpiftekia fitness
nutritious kotopoulo bbq
nutritious kotopoulo fournou kariv2
nutritious kotopoulo fournou lemonatov2
nutritious kotopoulo katsarolas kokkinistov2
nutritious kotopoulo katsarolas lemonatov2
nutritious mosxaraki katsarolas kokkinistov2