• 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 50ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ. σ.)
• 500g κους κους
• 150-200g γραβιέρα τριμμένη
1. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
2. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 1 φλιτζάνι νερό (300ml) και ανακατεύουμε καλά.
3. Μαγειρεύουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 ώρα. Κατά τη διάρκεια, ελέγχουμε το φαγητό και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
4. Μόλις βράσει το κοτόπουλο, το αφαιρούμε, προσθέτουμε ένα φλιτζάνι νερό και όταν αρχίσει να κοχλάζει, ρίχνουμε το κους κους και μαγειρεύουμε περίπου 5-10 λεπτά, μέχρι να δέσει το κους κους με τη σάλτσα.
Τρόπος σερβιρίσματος
Σερβίρουμε σε μερίδες το κους κους με το κοτόπουλο και πασπαλίζουμε την τριμμένη γραβιέρα.
• 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 50ml ελαιόλαδο (περίπου 3 κ. σ.)
• 500g κους κους
• 150-200g γραβιέρα τριμμένη