Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κοτόπουλο αλά κρεμ με μανιτάρια και μπέικον

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0 '

Υλικά

• 500g κοτόπουλο κομμένο σε κύβους περίπου 3cm

1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Κοτόπουλο αλά Κρεμ

• 60ml ελαιόλαδο (περίπου 4 κ. σ.)

• 1 μικρό πακέτο μανιτάρια κομμένα στα 4

• 5-6 φέτες μπέικον κομμένο σε καρέ

• ½ φλιτζάνι νερό

Εκτέλεση

1. Αλατίζουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά σε βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, μέχρι να ροδοκοκκινίσει (περίπου 5 λεπτά). Αποσύρουμε σε πιάτο.

2. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.

3. Προσθέτουμε τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, 1/2 φλιτζάνι νερό και ανακατεύουμε καλά.

4. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε για άλλα 5-7 λεπτά περίπου, έως ότου μαγειρευτεί το φαγητό.

5. Σε άλλο τηγάνι, σοτάρουμε το μπέικον και αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Τρόπος σερβιρίσματος

Σερβίρουμε σε μερίδες το κοτόπουλο με τα μανιτάρια και πασπαλίζουμε με το μπέικον και τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

• 500g κοτόπουλο κομμένο σε κύβους περίπου 3cm

1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME 10’ για Κοτόπουλο αλά Κρεμ

• 60ml ελαιόλαδο (περίπου 4 κ. σ.)

• 1 μικρό πακέτο μανιτάρια κομμένα στα 4

• 5-6 φέτες μπέικον κομμένο σε καρέ

• ½ φλιτζάνι νερό

Tip: Για πιο εξωτική γεύση τρίψτε λίγο τζίντζερ λίγο πριν αποσύρετε το φαγητό από τη φωτιά.

Συνταγές

Είπαν για εμάς

mpiftekia afrata
mpiftekia fitness
nutritious kotopoulo bbq
nutritious kotopoulo fournou kariv2
nutritious kotopoulo fournou lemonatov2
nutritious kotopoulo katsarolas kokkinistov2
nutritious kotopoulo katsarolas lemonatov2
nutritious mosxaraki katsarolas kokkinistov2