1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C.
2. Τοποθετούµε το κοτόπουλο σε ταψί.
3. Βάζουµε τα κυβάκια της γραβιέρας στην κοιλιά του κοτόπουλου και εσωτερικά από τα µπουτάκια.
4. Περιχύνουµε όλη τη σάλτσα µαγειρέµατος COOK at HOME και απλώνουµε καλά ώστε να πάει παντού.
5. Δένουµε µε σπάγκο µαγειρικής τα πόδια του κοτόπουλου για να µη χυθεί η λιωµένη γραβιέρα.
6. Ψήνουµε για 60 λεπτά.
Τρόπος σερβιρίσµατος
Σερβίρουµε σε πιάτο το κοτόπουλο µαζί µε σαλάτα.
Tip: Για έξτρα γκρατιναρισµένο κοτόπουλο, πασπαλίστε µε σκληρή γραβιέρα 10 λεπτά πριν σβήσετε το φούρνο.