• 1 κοτόπουλο ολόκληρο
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Φούρνου Μπάρμπεκιου
• 150g γραβιέρα σε κύβους
• Λίγο φρέσκο θυµάρι
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C.
2. Τοποθετούµε το κοτόπουλο σε ταψί.
3. Βάζουµε τα κυβάκια της γραβιέρας στην κοιλιά του κοτόπουλου και εσωτερικά από τα µπουτάκια.
4. Περιχύνουµε όλη τη σάλτσα µαγειρέµατος COOK at HOME και απλώνουµε καλά ώστε να πάει παντού.
5. Δένουµε µε σπάγκο µαγειρικής τα πόδια του κοτόπουλου για να µη χυθεί η λιωµένη γραβιέρα.
6. Ψήνουµε για 60 λεπτά.
Τρόπος σερβιρίσµατος
Σερβίρουµε σε πιάτο το κοτόπουλο µαζί µε σαλάτα.
• 1 κοτόπουλο ολόκληρο
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Φούρνου Μπάρμπεκιου
• 150g γραβιέρα σε κύβους
• Λίγο φρέσκο θυµάρι