• 4 μεγάλα μπούτια κοτόπουλου
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)
• 500ml νερό (περίπου 1 ½ φλιτζάνι)
• 700g μπάμιες
• Αλάτι–πιπέρι
• 3 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1. Χαράσσουμε τα μπούτια του κοτόπουλου με μαχαίρι και τα αλατοπιπερώνουμε.
2. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
3. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 1 ½ φλιτζάνι νερό (500ml) και ανακατεύουμε καλά.
4. Μαγειρεύουμε το κοτόπουλο με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, για περίπου 30 λεπτά.
5. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τις μπάμιες και συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά ακόμη.
6. Αποσύρουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
• 4 μεγάλα μπούτια κοτόπουλου
• 1 σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ. σ.)
• 500ml νερό (περίπου 1 ½ φλιτζάνι)
• 700g μπάμιες
• Αλάτι–πιπέρι
• 3 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος