Κοτόπουλο μπουτάκι κατσαρόλας κοκκινιστό με μπάμιες

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Εκτέλεση

1. Χαράσσουμε τα μπούτια κοτόπουλου με μαχαίρι και τα αλατοπιπερώνουμε.

2. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα μπούτια κοτόπουλου στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

3. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 1 φλιτζάνι νερό (300ml) και ανακατεύουμε καλά.

4. Μαγειρεύουμε το κοτόπουλο με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. 

5. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τις μπάμιες, περίπου 3 φλιτζάνια νερό (900ml) και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά ακόμη μέχρι να δέσει το φαγητό μας. 

6. Αποσύρουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό. 

Group 3983@2x

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

0 '
Line 22@2x
Group 4002@2x

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

0 '
Line 22@2x
Group 3978@2x

ΜΕΡΙΔΕΣ

0

Υλικά

• 4 μεγάλα μπούτια κοτόπουλου

• 1 Σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2,5 κ.σ.)
• 1.200ml νερό (περίπου 4 φλιτζάνια νερό)
• 700g μπάμιες
• Αλάτι – πιπέρι 
3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Tip: Για να έχουμε καλύτερη υφή στις μπάμιες, πριν τις προσθέσουμε στο φαγητό, τις σοτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με ελαιόλαδο, τις αλατίζουμε και τις σβήνουμε με 2 κ.σ. ξύδι.

Δείτε και αυτές