1. Χαράσσουμε τα μπούτια κοτόπουλου με μαχαίρι και τα αλατοπιπερώνουμε.
2. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα μπούτια κοτόπουλου στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
3. Προσθέτουμε όλη τη σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME, περίπου 1 φλιτζάνι νερό (300ml) και ανακατεύουμε καλά.
4. Μαγειρεύουμε το κοτόπουλο με σκεπασμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να βράσει.
5. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τις μπάμιες, περίπου 3 φλιτζάνια νερό (900ml) και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά ακόμη μέχρι να δέσει το φαγητό μας.
6. Αποσύρουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
• 4 μεγάλα μπούτια κοτόπουλου
• 1 Σάλτσα μαγειρέματος COOK at HOME για Κοτόπουλο Κατσαρόλας Κοκκινιστό
• 40ml ελαιόλαδο (περίπου 2 ½ κ.σ.)
• 1.200ml νερό (περίπου 4 φλιτζάνια)
• 700g μπάμιες
• Αλάτι – πιπέρι
• 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
Tip: Για να έχουμε καλύτερη υφή στις μπάμιες, πριν τις προσθέσουμε στο φαγητό, τις σοτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με ελαιόλαδο, τις αλατίζουμε και τις σβήνουμε με 2 κ.σ. ξύδι.
Έτσι μαγειρεύουμε σήμερα! Με τη συνταγή του COOK at HOME για κοτόπουλο κοκκινιστό στην κατσαρόλα και το συνοδευτικό που προτιμάτε. Μέσα σε ένα μπουκαλάκι COOK at HOME έχετε τομάτα, πράσινη και κόκκινη πιπεριά, σκόρδο, θυμάρι και ένα πλήθος από φυσικά υλικά της ελληνικής κουζίνας, που δίνουν πάντα πλούσια γεύση στο κοτόπουλό σας και μία τέλεια δεμένη κόκκινη σάλτσα.
Την επόμενη φορά σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη συνταγή μας για κοτόπουλο κατσαρόλας λεμονάτο με πατάτες bratkartoffeln ή τα κοπανάκια κοτόπουλου φούρνου μπάρμπεκιου με μίνι πατάτες βουτύρου. Κι αν έχετε όρεξη για μπιφτέκια, τα μπιφτέκια με λεμονάτες πατάτες είναι πάντα μια καλή ιδέα, γιατί είναι φτιαγμένα με το μείγμα COOK at HOME Αφράτα Μπιφτέκια.
Ανακαλύψτε και άλλες συνταγές από το COOK at HOME για να απολαμβάνετε πεντανόστιμο σπιτικό φαγητό στο καθημερινό σας τραπέζι!